äppelfest och galenskap..

Veckan har väl varit rätt ok vad jag kommer ihåg.. inte hänt nått speciellt i början av veckan.

I torsdags var jag på danderyd å fick min första behandling via dropp 2 timmar låg jag men var rätt trött så halvsov mesta av tiden, sedan en tim för att observera,  jag mådde lite illa en stund.

Kändes rätt ok när jag tog bussen hem därifrån, mötte upp sandrine å tog en sväng till loppisen på görla för att köpa en sittpuff till jonas som han ville ha, då han lånat min .. å den saknar jag det ser lite tomt ut i vardagsrummet å det fattas en jätte bra sittplats..

Fredagen var ingen höjdare allls, började dåligt med att jag sov lite länge, sedan  väg för att gå ut med assar så var dörren låste, nyckeln i rimbo med leif, suck. till jonas för att det skulle komma en å kolla på deras soffa, ut med kimera en sväng, dom kom å kollade soffan men köpte den inte.

.Ringer leif, messar ringer osv.. men inget svar, nåja han hade sagt på onsdagen att han var sjuk så han kanske sov.. åker till rmbo för att dunka på dörren, ingen öppnar, kollar runt nere på stan för att se om han syns till, Men nej ingen leif.. vad göra?!

Jo en sväng till hallsta för att hämta nyckel hos mimmi, sedan norrtälje å hämtar äntligen assar runt ett. plockar upp jenifer å handlar det jag behöver.. Var hemma vid ½2.. Min dag när jag skulle ta det lite lugnt å fixa lite . Happy facking burthday!! liksom.  Nåja fick besök vid 2 av gunilla å marita, trevligt å jenifer hjälpte mig att fixa, tex grädde för elvispen var på villospår.. hmm ja varför inte liksom, dagen måste ju gå galet hela vägen.. vilket det gjorde typ oxå.

Mamma, ellan, sten å ungarna ramlade in på kaffe, jag fixade mat för att äta med mina ungar, jonas å loke brakade ihop å loke betedde sig inte ok alls, det slutade med att jonas går här ifrån skitarg smäler igen dörren, å kvar sitter en paff sandrine å timmy. Haha han var så jävla upprörd att han glömde ta dom med sig.. men kom på det i bilen så dom gick efter honom..

Vi andra åt mat, å jag är så tacksam för min familj fast den är bråkig å bullrig för jag vet att i grunden är dom alla kärleksfulla å vänliga människor..Hade till slut en trevlig kväll med linda, loke, dennis, simone, roger å gose fabian..

vad jag fick? jo en grundpeng för resekassan till sommarens äventyr med mina " systrar" ja dom är mina systrar å en till som är inte bioligisk men endåck min syster.. Det kommer bli en spännande resa som jag ser fram mot..En dekorationsbrasa, å pengar till tyg..Så nöjd med allt..

Äppelfest i kolmilan, härlig dag jag å mina systrar samlades för att hålla en cermoni och elementen var verkligen med oss det visade sig, speciellt när vi gav varandra lite healing så ökade vinden på å blåste rätt regält. hos varje person.. visst är det märkligt å så häftigt. nå ja en riktigt bra stund blev det och mycket skratt som sig bör, då jag är övertygad om att gudarna har massor av humor..

Efteråt skulle vi fika.. Tina då som är lite smågalen men på ett bra sätt som vi andra oxå är i våran lilla grupp .. Så här var det.. det var rally på skogsvägarna runt om i blandannat finsta. å där kolmilan ligger var det en transportsträcka.. å för er som inte vet vad det är .. så är det där bilarna åker för att komma till sträckorna där tiderna tas..

Moona för dom tyckte tina var en bra ide.. men nej ingen hakade på. men ok. om vi tar av oss på överkroppen å ställer oss vid vägkanten å vinkar då.. haha.. bara jag å tina var tillräckligt galna, men vad fan det är ju bara bröst å inget att hymla om. sagt å gjort. jävligt kallt kan jag säga att det var.. å känds tokigt att stå där å vänta för så klart dröjde det en stund innan det kom några rallybilar.. när vi nästan gett ut kom det 2 .. haha vi fick aplåder å dom saktade in å höll säkert på att åka av vägen. troligen inte varje dag man ser två medelålders kvinnor med nakna hängande bröst vid väglkanten..haha.. Tokigt å roligt var det. men vad då man ska ju prova allt minst en gång, å nu har jag gjort det oxå..Skulle velat höra snacket vid depån eller ?! nej. kom på efteråt att jag hoppas det inte var någon som kände min bror som kände igen mig.. men har idag söndag inte hört nått så det är nog lugnt. haha..

Om ni tror det är slut på dumheterna så nej!! vi fikade å packade oss ihop för hemfärd å kom på den smarta ideen att vi ska göra en kalender.. haha till oss. det blir nog roligt.. Med gudinnor så klart å ingen som"kalenderflickorna" gjorde..

åkte hem under prat å skratt, dettta var en dag helt fylld av kärlek, skratt å lite allvar. med underbara vänner å systrar som man bara inte vill vara utan.. skulle släppa av tina vid bussen i rösa.. stannar på parkeringen och när ellan å tina hoppar ur börjar min bil att rulla, ellan ropar  bromsa!! jag får hjärnsläpp å hittar inte bromsen å herre gud, utan trycker tillslut ner kopplingen å lägger i växel villket gör att bilen hoppar till,, som tur var var det fortfarande nån meter kvar till parkerade bilar.. jözzes vad vi skarattade, så vi tjöt.. helt galet.. nå ja tina blev avsläppt å om kramad under gapskratt..Sedan fortsätter färden mot norrtan å hemma..Ellan berättar att hon sett en film kvällen innan med sin kärlek. Mel gibbson å jag frågar jazå är han fotrfarande aktuell fast han betett sig så illa, då svarar min kloka syster " när man är så snygg spelar det ingen roll om man beter sig som ett svin".. Å jag svarade jaha då måste jag vara jätte snygg då.. skratt.. så var  skrattandet igång igen.. Det var verkligen länge sedan jag sett å hört ellan skratta så hjärtligt som hon gjorde denna dag. själv skrattade jag så jag var helt slut i magmusklerna.. men det är så befriande å läkande att skratta.

Kom hem till mitt tysta hem.Njöt en stund av lugnet men kände mig glad, å full av ork.. tog hand om disken, städa  undan lite..

Sedan ringde mimmi å så kom det sig att in genom dörren nån timme senare kom mimmi, simone, roger, linus, jonas, timmy å sandrine.  förfest, jag som hade alkohol kvar sedan american car show och inte dricker ofta fick för mig att ta några zinzano, ja vi dansade, skrattade å blev sittandes i köket där dom högg in på tårtan som vart kvar med varsin sked.. kakor plockades oxå fram.. härlig stämmning å så roligt. Vi hamnade på dublin där jag stötte på rune som inte heller går ut så ofta, han pratade en stund med sonen oxå, sedan dök carro å jossefin upp. Vidare till teatern där det spelades bra musik, mycket techno som jag gillar, så dansa massor typ hela tiden..Mötte lite folk jag inte träffat på många år..Tog en härlig promenad hem behövdes då jag var dyngsur av svett, mimmi å dom kom förbi efter en stund för att hämta rogers nycklar tror jag var hemma runt 3, men hade sällskap en stund , fika prat å sedan gick han hem. lag mig runt halv 6.. var uppe vid halv 10. för att dricka kaffe .. men sovit igen till runt 3. Men mår så himla bra å det var såå kul att dansa. det blir aldeles för sällan. ..

Nu resten av dagen!? ska jag bara vara... så nöjd med helgen

NU Till er som orkade läsa om mina tokigheter. säger jag bara ha en underbar vecka, glöm inte att göra saker som får er att må bra.. å skratta mycket det är så härligt befriande.. å nu kommer det dröja ett bra tag innan jag dricker alkohol igen;).. jag kan vara tokig å ha kul endå.. haha Inte för att jag drack så himla mycket utan hade fortfarande koll.

Love till er alla, å njut av den fantastiska hösten..

.

 

28 sep 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)