Im Back on Track

 I dag är jag så glad..

Igårkväll var jag å stampade till techno, som jag älskar tyvärr var den första dj rätt dålig men sedan blev det bättre.. bra motion å så roligt att dansa..Så just den här helgen har varit väldigt bra i lördags var jag en vända till rimbo på rimbodagen å såg å hörde loke nyberg med hans gäng räfven.. dom var det drag i .hade förmånen att ha simpan med familj med oxå.

å liten hittade till sin stora glädje en jätte vattenpöl som hon hoppade i så det rann om både skor å strumpor.. haha. å på kvällen var det dans med linda..

Jag har börjat väga mig varje vecka å upptäckte att jag gått ner 2 kg den här veckan sånt gör en oxå glad.

Men den största anledningen är att jag haft en sittning idag som gick kanonbra,, som ni vet har jag inte hållt på så mycket med den andliga sidan på rätt länge å så blev jag plötsligt taggad i ett inlägg på fb köp å sälj sida. fick bokningar hjälp vad nervös jag blev, har ju börjat tvivla på att jag kan när det inte används så ofta..

Började i torsdags med att försöka med anna, det funkade inte!! men fick med ett armband. åkte å jobbade , i fredags fick jag en bokning till idag. hjälp vad göra?!

jo fredagen mediterade jag något jag inte gjort på säkert ett år, sedan tog jag armbandet å fick upp en del saker. ringde anna å fick bekräftelse ..pust jag kunde fortfarande..

Så  idag var jag iväg till bergshamra till en helt okänd kvinna.  först förklarade jag hur det gick till då hon aldrig gjort sånt här, sedan fick jag en ring att hålla i det gör det lättare att fokusera, sedan kom det bilder i en rasande fart, å jag pratade å pratade.. efteråt var hon väldigt nöjd . det kändes skönt..så nu är jag på banan igen, där jag ska vara.

Har 2 bokningar till i veckan å en nästa vecka, blir ev oxå en rening i solna, för i natt när jag kom hem hade jag fått en fråga till på messenger.

Ska samordna det med anna, för vi samarbetar väldigt bra i såna här ärenden. Vi har olika gåvor å vi kompliterar varandra väldigt bra.. Så tack anna för att jag fick låna ditt armband.

Jag har nu mediterat i 3 dagar å känner mig säkrare på att min kontakt med andra sidan funkar.. nu måste jag försöka hålla igång den å inte låta vardagarna bli för påtagliga..utan avsätta lite tid för sånt här, det är så viktigt för mig å jag märker att jag saknat det väldigt mycket.

En annan ändring jag har är att jag inte är lika fibro rörig i huvudet längre, Jag har skaffat magneter att ha i öronen, å det ska påverka mitt mående vilket jag märkt just på rörigheten.

Jag blir inte rörig å stressad lika lätt nu om det uppkommer något som jag inte planerat för.. så skönt!!

Så vad är min läxa?! Att inte slösa min tid på massa triviala saker å bara låta tiden gå.. nej nu blir det meditering minst en gång om dagen, behöver inte ta sådan lång tid, men det får mig att må bra.

Cycklar gör jag oxå, istället för att ta bilen till ex affären. förutsatt att det inte spöregnar å blåser hårt, ..lhar köpt en barnsadel till den så jag ska kunna ta med  liten.. tror hon kommer gilla det då hon är en unge som gillar fart!

Resten av kvällen tänker jag bara vara!! imorse när jag vaknade skrek min kropp efter dansandet, men efter kaffe å meditationen, provade en ny, är min kropp bra igen..

Önskar dej en toppen vecka, sprid lite ljus å kärlek, le mot en främling det behövs i denna galna värld!

Du kan göra skillnad.

 

.Tack för mig för den här gången sänder dej ljus å kärlek !!

 

 

 

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)