hejsan

Nu har ni nog saknat mig lite eller?!

Här springer tiden på så man blir galen, Hinner inte riktigt med, få se vad har hänt ja inte så mycket stort egentligen men massor av småsaker.

I min stora familj har det tillkommit en del bebisar, å det är så rolig, kul att familjen växer fast inte så mycket just i min lilla familj, jag har 2 barnbarn å ett bonus, å det räcker gottå väl, för jag har ju fördelen att få mysa med mina systrars barnbarn oxå.. för alla barn är välkommna av mig,fördel att det inte blir så dyrt med julklappar..

Men man vet aldrig min son har ju inte börjat än, han å hans sambo sa förut aldrig barn å med min erfarenhet brukar såna få flest.haha...

Jag har gjort några rensningar å nån sittning, kan gå långa tider utan att jag får någon förfrågan men rätt som det är hoppar det in någon på messinger, jättekul tycker jag.

Jag brukar se fram mot vårblotet i uppsala varje år, men iår fick jag stanna hemma. har äntligen gjort en op å tagit bort en bita av tarmen, den som var infekteran. sjukskriven 4 veckor, å har en vecka kvar, men jag känner mig så bra å rastlös så jag börjar jobba idag i stället, orkar inte vara hemma längre.

Mitt hem är inte så roligt just nu, ja inte för att det är stökigt eller så för det är det oxå, nej utanför är det rena arbetsplatsen, det borras å pålas så man blir galen, från typ 7 -19..

jag har försökt ha lite mera kontakt med mina ungar nu när jag varit hemma, ringt å messat i allafall, å t.o.m pratat med sonen i luren.. något vi inte gör så ofta.

Ja nu börjar i allafall våren synas på riktigt, tussilago för någon vecka sedan å det finns inget som gör mig så glad som att se dom små solarna i vägkanten.. nu hoppas jag det blir lite mera sol oxå, idag duggregn men det hör till, tog en promenad till dokt. alla prover var bra dom kollar sköldkötteln, diabetes osv. det är ju bra fast jag fuskat så mycket med godis.

Jag slutade röka i januari å sedan dess har jag tuggat.. å tuggat.. så nu måste jag göra nått åt vikten oxå. men det är snart dax att ta fram cykeln, jag tycker nämligen att det är skittråkigt att gå. cycklar hellre.

Bilen måste jag besikta, men först ska sonen fixa handbromsen, det satt långt inne men mutade honom så han ska fixa det. jag förstår honom han slutade som meck för han tyckte det var så tråkigt. nu lämnar han t.o.m in sin egna bil på verksta..

Något som jag ser fram imot är att i början av maj ska vi "systrat" åka till vik å hälsa på en syster som bor där, det ska bli så kul, längesedan vi gjorde en rodtripp å väldigt länge sedan vi träffade asta..

nej nu ska jag fixa lite innan jag åker till jobbet som jag ser fram mot det!

Ha en underbar dag/kväll. Kramar till er.

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)