oj

 

Jag är verkligen urusel på att blogga, men man kan ju inte vara bäst på allt.

Väldigt länge sedan jag skrev något, så jag försöker väl nu

Valet!

vilket skämt, man håller fortfarande på med att tjafsa om vilka som ska bilda regering, ja folket har sagt sitt, å vi vill inte leka med dom osv, vilken lekstuga, å utfrysning å mobbing på hög nivå.. Jag tycker inte att det känns så tryggt att låta såna barnrumpor styra vårat land, men det är min åsikt. Man måste så klart inte tycka som mig.

  Gotland har jag varit på i augusti så klart, det var härligt som vanligt men veckan gick aldeles för fort! knyttebarnet var med å hon älskade strandpromenaden, sprang fri å otäjmd där.

å gotland är bara innanför ringmuren så ni vet, enligt knyttet.

Vi passade oxå på att besöka pippiland, i värsta värmen men hon satt som ett ljus när det var teater mitt i solgasset. Stor besvikelse när vi kom in i villavillekulla å hon upptäcker att lilla gubben inte är riktig!!

Hon bestämde sig oxå helt plötsligt för att hon skulle åka karusell något hon sagt bestämt nej! till tidigare, men nu skulle hon göra det å utan vuxen.. helt själv!! 2 gånger. ja hon är för härlig.

Jag har bytt jobb oxå. började den 1 sep, på ett äldreboende i rimbo. Härliga kollegor å boende. schemat har inte varit något kul, tur jag trivs så mycket.

Den andliga biten har jag stängt av rätt mycket vilket är trist men verkligheten är för stark just nu. men jobbar lite smått på att försöka hitta någon balans..

I söndags var jag på middag med mina barn å deras respektive.. å sandrins mamma så klart, väldigt trevligt. firade dom 3 tjejerna som fyller i dec. 

innan dess fred- lörd var jag på spa med kvinnojouren, härligt med många skratt, prat å bubblor...i polen..Nu har jag lämnat jouren för att ta hand om mig själv. känner mig rätt sliten..

Snart är det jul igen, Jag är klar med alla inköp. skönt, å julafton firar jag hos mamma sedan jobb resten av veckan.. jag hoppas att snön ligger kvar för det är så fint å förra året regnade det ingen direkt julstämning då.. Jag önska er alla en fridfull jul Ta hand om er själva å varandra, inte bara för det är jul . 

Det är en sak jag irriterar mig på lite att i alla sociala medier typ fb mfl skrivs det mycket just i december att hjälp uteliggarna.. hjälp.... för att det är jul! Personligen tycker jag att man ska vara generös å hjälpsam varje dag även på sommaren även om det kanske inte är lika kallt att vara uteliggare då. men ont om det nödvändiga har dom endå.. 

Ta hand om er//Kramar

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)