dagens kort

##BLOGG Medum##

 

För 3 dagar sedan började jag dra kort från " wisdom of avalon"

Å det är märkligt hur bra dag stämde, det första kortet var kärlek.. haha jag skulle på date samma kväll så det passade ju bra jag skulle släppa in kärleken men oxå sprida den.. Haha det kan man väl säga att jag gjorde.

det andra kortet var Tillit. ja det har jag ju så klart haft svårt för så man kan säga att jag skulle förlita mig på makterna å att allt skulle bli som det var tänkt..

Daten gick förövrgt bra, men som jag sa redan till mannen i fråga när vi pratade var att det skulle vara som att data sig själv .. lite tråkigt eller?!  samma värderingar, samma intressen å bägge var fantasynördar osv.. kändes så tryggt å bra lite båring..inget pirr inte ens en lten darrning i magen.. suck jaja..

Det 3 kortet var geting. om att pian är ett val osv. man kan väla att stanna kvar, försvara sig själv eller att gå..

Nå ja som ni nog förstår blir det ingen mera date med den mannen.. V var rörande övrens oxå om detta.. haha.

Dagens kort så .. trumvirvel.. som för övrigt är det 4 för er som vill veta blev Svanen..

stor förendring på gång, det är nu jag ska frvandlas från den fula ankungen till en vacker svan.. suck den förändringen kan bli så stor att jag inte ens kommer känna igen mig själv enligt kortet..

Tur man har humor då makterna verkar ha det i överflöd,, men kunde detta inte ske när jag var hade orka att vara ung å vacker.. haha..

Ja det ska bli så spännande att se vart den här resan sliutar.

Å undertiden sänder jag massor av kärlek till er omkring mig som vill vara med på mn livs resa.

Det enda jag är helt säker på Just idag är att jag Lever!! älskar mitt liv, känner mig glad, stark å ser fram mot den fortsatta resan på livets hav!! Så ut å lev!! vi ses när vi stöter i hop..

Kärlek till er alla/ må gudinnan omsluta er alla med kärlek

 

15 maj 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)