en blåsig lördag.

I går lördag den 14.

var der så blåsigt vilket var var på fredagen oxå. men det var sparbanksdagen i parken å det kan man ju inte missa.

Rosa, ellan slöt upp med mig å sedan kom nina.. det var rätt mycket folk å man kan ju inte missa talang tävlingen det var en ung tjej på 15 år som vann den hon var riktigt duktig..

vi tog en sväng på stan för vi trodde det skulle blåsa mindre men icke sa nicke,, vi höll verkligen på att blåsa bort.. haha snart ingen hjärnkapasitet kvar.. haha helt urblåst..

men vi hade trevligt sedan var det dax för det stora dragplåstret, Måns Zelmerlöw.. jözzez vad med folk det vra då.. han var riktigt bra, inte riktigt min typ av musik, ja menar skulle inte köpa en skiva med honom.. men han var bra. å vilken charm. hans leende kunde smälta is.. så varför gjordes det inga såna män på min tid undrar jag lite nu då..

men det verkar som det hoppar över nån generation å tyvärr var det uppenbarligen min.. kan inte komma på nån, jo nu ljög jag allt Jonny Depp . så klart glömde jag bort.. hn är en riktig fining.. Men nu konm jag från ämnet, hmmm har jag något ämne?! ja det vet jag inte men blåsigt var det haha, efter det var slut vid halv 4 begav vi oss mot mig vi kramade av rosa vid hamnen då hon skulle åka hem för att umgås med lea å max..

Nina å ellan bjöd in sig själva på kaffe hos mig,, haha.. klart dom fick följa med fast jag inte hade så städat. nina dokementerade lite .. några smulor på borden, inte bäddat sängen å vad  den nu var mera.. haha hon är lite tokig..Därför funkar vi så bra.

Nå ja det blev både kffa å mat då vi fastnade id bordet å pratade skrattade å fb: ade.. den ena värre än den andra.. roligt vi satt 3 kvinnor vid samma bord med luren  högsta hugg.. haha.

Simone å mimmi var förbi en sväng oxå, med basse busen..

Jag passade på att göra mig av md lite kläder som bara hängde, en skinnjacka, en ny rockabilly käning som var för liten på mig dom passade ellan vilken tur, å så min vackra balkläning som bara hängt sedan rosa fyllde 50 å jag inte kom i den.. nu blev den fantastiskt vacker på ina nina.. jözzez vad fin hon blev. ja elan blev urfin oxå i den blå kläningen..Nu önskar jag bara att tabletterna gör verkan så jag kan bli av med dom extra kilona jag har fått.

Lite flams , skratt, å korttagning å ut på fb å det gillades hej villt av oss å andra.. rätt som det var va kl 21 50 men vart tog tiden vägen, nyss var den 19.. Nina å ellan gjorde sig redo att gå då nina ville hinna med bussen såklart..

Själv sjönk jag ner i soffan så glad å nöjd med dagen, synd bara att rosa var vungen att åka.. men man kan inte få allt, sedan blev det skyp med g.. i över en timme....

Idag söndag. tänkte jag ägna mig åt lite plock å städning, först skyp med g.. alltid ett trevligt sätt att börja dagen på..;) 

sedan kaffe , samtal med ellan, mera kaffe å sen gick nått fel, istället för att städa, började jag möblera om.. vet ni hur tunge en gammal tjocktv som är typ 40 tum är... jag vet .. slit å släp.. å när jag endå håll på klättarade jag på en pall å skruvade i en tavelhylla över dörren, benen skakade, å händerna oxå. men det gick bra.. tog lite i taget å pratade med mamma i luren en stund emellan oxå.

Nu är det nästan klart å orkar inget mera i allafall, egentligen hade jag tänkt fixa lite i sovrummet men som sagt nått gick fel, måste varit för att hjärnan inte sitter som den ska efter hela helgens blåst.. :) men idag var det lugnare ute.. nu har det börja röra sig i löven utanför igen..

Mat fixade jag snabbt då jag kom på att det kan ju vara bra oxå..hamburgare, ägg, stekt tomat å lite sallad.. får se hur det funkar.. haha det är en chanstagning varje gång.. så håll en tumme nu..

Pust å stånk, vadont i kroppen jag har å vad trötter jag känner mig, ska nog lägga mig å vila en stund i sängen eller soffan. så jag orkar skypa senare i kväll. en duch är välbehövlig nu oxå..

Hoppas ni alla haft en toppen helg för det har jag haft.. blåsig å trevlig å magen har skött sig hyfsat.. så trotts motgångar finns det endå saker som gör vadagen lite guldkantad.. vänner, familj mm Glöm inte det även om det ibland ser mörkt ut så blir det ljusare.. om inte mörkret fanns hu skulle vi då veta skillnaden.

// ljus å kärlek till er alla som ens ids läsa mitt dravel ...

 

15 jun 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)