en galen dag

Hej hopp.

en liten parantes bara.. börjar tro att makterna skämtar med mig å att jag inte ska bo själv, haha.. först hade jag dottern boendes i 2 månader..sedan kom en kompis å bodde, nu trodde jag att jag skulle vara själv.. haha då kom nästa men det gör inget, jag har så klart en soffa å det är ju synd om den inte ska användas på natten haha..slut på parantesen..

 

I morse vaknade jag av att luren ringde. 7. 15 en galen man som måste träffa mig haha.. men nej man ringer inte mej så tidigt.. han ville umgås i kväll. men nej tack jag ska vara med min inneboende å livan som ska sova här då..

Sedan gav jag mig iväg på en dagskryssning med Liv, ellan å pontus..

Resan dit gick bra. sedan började tokigheterna, vi blev som galna jag å syster fast vi inte drack något starkare än kaffe, vi har flamsat skrattat å betet oss som galningar. går inte ens att beskriva man måste vara där.. liv har filmat å lagt på instagram..Det var nog där det började, jag losades vara kändis å pratade med tillgjord röst..  haha.. pontus tycket tillslut synd om dom andra som satt där.. haha dom var ju fria att gå.. vi hade jätte kul..

Så en rolig å tokig resa, solen skiner å ungarna skrattade ( utan pontus) som mest tyckte vi var pinsamma.. haha han har inte våran dåliga humor.. Musk tävling av 10 hade vi 3 rätt. skäms lite men vad 17 jag kan inte mycket om dansband.. ..

Nu är vi hemma igen å min mage har helt packat i hop. men det gör inget..

Nu ser jag fram mot en kväll med trevligt sällskap, liv å jossan..

Så en galen dag börjar lida mot sitt slut nu är det dax att vara allvarlig igen kanske.. men jäkla ont i magen har jag..

dagens kort hann jag dra på båten..

        Movment: Rörelse, stod för resa å att släppa taget om det som var å välkommna det som komma skall. lite kort..

Det märkliga är att korten för dagen alltid stämmer.. så häftigt,,,

Nu ska jag fundera lite på vad jag ska ha i en amulett.

Ha en underbar kärleksfull kväll./

17 maj 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)