en kreativ vecka..

Dagarna går så fort.

jag är sjukskriven då min mage inte är i takt, å jag har mått dåligt av min tabletter. I morgon ska min läkare ringa mig om provsvaret på magnetröntken. Just nu är jag dessutom förkyld har känt att det varit på g några dagar men Nej!! skulle ju på ellans fest å inget fick stoppa mig..

Har den här veckan vaknat tidigt trotts lite sömn under natten. suck vad ska man göra bara att gå upp även om kl är halv 6.. Bara dricka sitt kaffe å studsa runt till musik så man blir pigg, glad å upplivad.. just nu är det mycket säckpipor å trummor som gäller.. ett litet eko av gotland.. saknar å längtar dit.. men för varje vecka som går blir det närmare till nästa gång.

kreativt som sagt, Varit med hjälp av simone å assar ute en kväll för att försöka få ner en gren som satt fast i ett träd , den hade jag fått för mig att jag skulle ha. Men NEJ det gick ju inte att komma åt, då den var fast hakad å man hade behövt att skjuta upp grenen en bra bit för att haka av den, haha men vi fick ett gott skratt, vi nådde ju knappt upp. å assar svansade runt å undrade nog vad dom tokiga människorna höll på med.. jaja

hade ju hittat några träd som låg ner å var helt torra så vi försökte med det i stället, assar å simone hjälptes åt med att få av en gren medans jag skrattade mest.. tokroligt, vi gav upp. Jag återvände dagen efter med mitt x å en såg så jag fick min gren ;)  Den gjorde jag till en lampa satte 2 ljusslinor i, som jag hade i förådet, nu blev det inte dom ljusen jag hade tänkt men det duger tills dom börjar sälja julbelysningar då ska jag byta är det tänkt.. Men glad å nöjd blev jag endå. Bilderna finns på fb.. Suck har fortfarande inte fattat hur man lägger ner bilder här.. måste be någon smart att hjälpa mig med det. typ anna ..

Va upp på en loppis på görla där hittade jag en stor å ful stol i trä för 10 kr, den skulle jag ha i min hall fick jag för mig,där hittade jag oxå en ljushållare som jag fyllde med sand å har som fot till min gren, så jag fick då möbla om lite där i hallen, flytta på spegeln på väggen å skoskåpet, men jag blev nöjd..Ner till Lommarsjön med assar fyllde en bajspåse ( dom är så bra att ha) med sand från stranden, hittade lite snäckor å fjädrar, njöt av vinden å att vara ensam med bara sjön, jag , assar å några änder..en härlig dag.

Gjorde oxå en huvudsak till ellans fest;) mycket nöjd, tänk vad man kan göra av ett diadem, en ljusmanchett, lite flor å en trollslända.. haha knep å knåp, hade en bild i huvudet om ur den skulle se ut.. den finns förövrigt till allmän beskådan på min profilbild ;)

Festen blev lyckad, jag blev utskrattade av kim hon blev nog chockad när hon såg mig tror jag för hon skrattade typ hysteriskt.. haha, nja jag hade sagt till henne att så här kommer ni bara se mig en gång, därav trollsländan det var symboliskt , dom lever bara en kväll, å det skulle jag oxå göra i denna utstyrsel, snäv, klänning ( hur tänkte jag nu) har jag döpt den till å huvudsaken.. Det blev en kul kväll trots lite regn , med god mat underbart goda tårtor och så mycket skratt. så härligt å jag måste bara säga att jag älskar min stora bullriga å disfunktionella familj.. allihopa i den.. Millan var det så kul att se var ett tag sedan, Elena som överaskade sin mor med att komma härligt att krama dej oxå. å Lotta haha. saknar dej så mycket märkte jag när vi träffades, ditt ärliga smittande skratt. Eva å Tina mina älskade systrar. å nina å alla andra som var där. så härligt att se allihop även dom jag inte kände..Som sagt synd att ellan inte dansat soldansen ordentligt.. men vad gör väl lite regn när man har så fantasktiskt fina å härliga människor omkring sig..

Söndagen vaknade jag med en hals från hell å snorig atchoo. Fast det visste jag ju redan, kände av den redan på fredagen men vägrade..Hela söndagen i soffan sovandes, försökte se en film det tog mig hela dagen då jag sov större delen, sista gången jag kollade kl var vid halv nio på kvällen för jag tänket kolla tv kl 22, vila lite bara, vaknar 20 över 00.. ok.. tog täcket med till sängen å fortsatte sova..

Under min lite korta vakna period i går hann jag dra ett kort för veckan som kommer.Frågan var vad ska jag fokusera på i veckan..

Svar. Movement.

"Det är kortet påminner dej om att allt förändras som en del av livscyckeln.

Detta kan förebåda en fysisk flytt eller att släppa tvång å förväntningar.Glädj dej det ligger förändringar i luften och nya saker kommer att hända, det här visar dej att du bör breddan din horisont medans du rör dej framåt på din väg.

Du kommer kanske resa till nya spännande platser. både fysiskt och innåt. Nu är det tid.. och lyckosamt att göra det, för ingenting är menat att stangera på livets väg.

Rörelsen ger utmaningar man ej bör motstå, framsteg kan baa uppnås om man släpper taget om det som var, Välkommna det som är och dt som skall komma. Detta är alltid ett omen om en förändring till det bättre.."

(har förövrigt fått det kortet en gång innan hmm) fast det var ett tag sedan ..har jag inte gjort läxan ordentligt eller har jag fastnat igen.. vad vet jag..

Hmm det ser jag fram mot med tillförsigt, ska bli spännande att se  vad det landar..idag ska jag bara hämta assar å tillbringa tiden med att kurera mig så jag blir frisk men först måste det bryta ut ordentligt.. avskyr när det är halvdant, bara lite snorig, feber å halsont. så vräk på ordentligt så jag blir frisk fort.. tack..

Mitt mål denna vecka är att börja renskriva lite ritualer i en ny bok. min egna "grimoar"..

Så tack gott folk för att ni orkar läsa.. sköt om er å se till att prida glädje å kärlek..

Ett gott skratt förlänger livet, så kim jag hjälper dej gärna med det;)

Kramar till er alla.. /

25 aug 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)