en toppen dag

Igår måndag.

hade jag en toppen dag.

trotts att jag dumpade en man som verkligen väckt min nyfiken het å lite andra känslor oxå..kiss.

 Bra början kan man tycka men det kändes rätt han var ju gift å en sån vill jag verkligen inte ha, fast han var ärlig hela tiden å egentligen skulle jag ha backat på en gång, men vi pratade endå som vänner å det funkade ett tag sedan blev det lite mera inblandat å då är det dax att säga stopp från min sida.. innan något händer..

Nå jag är det något jag lärt mig den senaste tiden är att det vimmlar av män som är desperata å gärna vill prata med mig haha,, skojar bara..

morgonen blev bättre, skypade med en mmm mysig man i falkenberg.. som är singel.. mer min smak oxå..

Min goa Dennis kom å det kändes bra, vi pratade en del om droger å han berättade saker som jag redan visste men det kändes bra i allafall, han blev kvar ett tag.pratade lite framtid å så.. jag tror på dej å finns alltd för dej Dennis å det vet du..

härligt att se honom å få krama om honom,. han blev dok lite orolig över mitt mag problem.. stackars unge. han vill inte mista mig oxå..

 

Sedan rullade dagen på med att anna kom å hade min lilla ek med sig.. ja det är helt normalt att vilja he en ek på sin balkong, tack anna för plantan.. fick oxå fö på alruna. som jag ska försöka få till.

Avbytt från jouren av lilo som stannade på en kaffe oxå trevligt, nina dök upp å vi var som vanligt lite knasiga,, men lilo kan hantera sånt som tur är..

Gick till apoteket å hämtade Phosphoral Det mest vidriga man kan dricka.. sedan var det bara dricka vatten så magen stog i 4 hörn.. vidrigt å inte fan mår man bra av det man blir ju som en spärrbalong..

Haha sedan var det toan till å från hela natten.. suck.

Nu ska jag ta andra dosen å fasar för det.. vidrigt.. så idag är det dax att kolla mina tarmar.. haha.. mysigt värre, nej inget jag  ser fram mot .. men jag peppar mig med loke nybergs härliga musk.. som dånar i bakrunden just nu..

Så berättar hur det går senare..

Skål å svälj hellst utan att få upp skiten igen.. uchhhh.

en liten notering bara klä er varmt ser ut som sommaren drog på semester..;)

sealed   suttit å rättat fel, har fortfarande inte fått i mg allt.. öööö så vidrigt men bara ta det som en kvinna.. suck .. ses senare/ ljust till er alla

27 maj 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)