en vanlig dag

Det har gått några dagar sedan jag skrev.

Men haft lite annat i tankarna.. å haft en massa måsten. hur andlig man än försöker vara så knackar vardagen på ibland.

Har i allafall hittat boende till min inneboende, snabbt gick det å hon flyttar i morron. missförstå mig rätt jag har verkligen inte något imot att hjälpa någon.. det man ger ut får man igen .. blir intressant att se vad som kommer till mig.cool

jag känner att det går framåt sakta men säkert med både kropp å själ. Vart rätt mycket trött å har lyssnat på det å vilat en stund på dagen..

Mina kort jag dragit som senaste dagarna har alla handlat om att rensa ur dåliga energier å att släppa taget.. nått jag tycker jag varit bra på.men kan ju så klart behöva en påminnelse,

Idag har jag inte dragit nått kort.

tänket vänta tills i morron tror jag. vi får se. till saken hör oxå att jag samtidigt översätter kortet från engelska så jag ska lättare kunna göra dragningar senare..

I förrår fick jag upp skalden.. så jag ska lyssna innåt och berätta min egen historia oxå.. haha passande det är ju därför jag sitter här..

Makterna är härligt med mig känns det som..

Har varit ute å gått en del, dels hemma men oxå på jobbet å plockat lite av naturens gåvor, hitills har jag plockat snigelskal. färdig brutet i småbitar som jag hittade, bark små bitar som ligger på tork..

I går när jag kom från jobbet tog jag en stilla promenad i den friska frächa luften mmm njöt av renheten som kommer efter regnet. kl var 21. 30 å det var inte så många ute.. härligt sånt gör mig glad..

Idag varit en bra dag så här långt. varit på en lugn å stilla promenad med assar han har snuffat omkring lös, medans jag plockat groblad, maskrosor och smörblommor som nu ska ligga på tork för kommande amuletter..

Ska sy lite påsar hos dottern i kväll är tanken..i olika färger..

Har oxå inskaffat mg en kvist troll hassel..

Ska efter städningen idag gå ut och plocka lite tall och nässlor, kanske behöver ett par vantar då.. det är viktigt att oxå ge tillbaka när man får. då jag inte hade kommit  ihåg att ta med nått att ge tillbaka. fast jag bad om lov så klart . Jag gav tillbaka genom att tända rökelse på balkongen när jag kom hem i går kväll. eller om det var i förgår..

Blir lite dagvill här..

En annan sak som hänt är att jag har en ny lur en uppdaterng kan man säga. haha jag som är så otecknisk.. jaja  det går nog bra. det tog ju bara 2 veckor innan jag vande mig med pekskärm förra gången jag böt;)

Yoga är något jag blivit tillfrågad att försöka mig på å ska nog försöka det, är en kompis som behöver träna. så haha jag är på så klart.. kan ju inte bli värre i allafall.

Ja det är lite vad som hänt här under några helt vanliga dagar..

Ut å njut av vad naturen erbjuder./

Lev i  kärlek å ljus..

 

20 maj 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)