En vanlig dag

Uppe med tuppen i morse. alltså före 7..

Kaffe å kollade skype så klart men inget där,. så tar å börjar dagen med att dansa, 20 min. så härligt befriande det är att göra det. Finns flera fördelar, man bli glad, man får motion å rör på kroppen, vem behöver zumba när man kan hoppa å studsa hemma till bra musik.. gäller bara att röra på sig å skaka rumpa lite;)

När jag poppat å stutsat klart så har jag såklart missat g på skypen, irriterande.. då vi inte hann prata i går heller, ok, jag fattar att han jobbar å tar alla tillfällen som går att ta kontakt med mig, anslutningen är inte den bästa heller.. så det gäller att passa på.. hmmm.

Men han skrev ett jättefint mail till mig istället det brukar han göra om vi inte ses på skypen.. vilken underbart mail, det gjorde mig glad, lite ledsen å alldeles rörd.."Om jag var tvungen att välja mellan att andas och att älska dej skulle jag använda mitt sista andetag för att tala om att .. jag älskar dej" Citat..

Såna fina saker skriver han å det var bara en del av allt han skrev i morse, hur ska man kunna låta bli att falla för sånt..Å vi har inte ens träffats irl..än..

Ja han är för bra för att vara sann å risken finns att det är så. men då har han iallafall fått mig att må toppen å känna mig behövd en stund..

Drog ett kort kungen kom upp

Det betyder helt kort: jag ska ställa allt till rätta, ordna olösta problem och ta tag i mina rädslor;)

Jag ska tänka efter å analysera,Kungen kan oxå epresentera en man om man har funderingar om en man å relationen,, å det kan både vara bra å dåligt.. ..klockrent som vanigt.. haha..

Sedan var det dax för vardagen, tvätta lite bara 2 masiner, vilken skillnad det är mot när jonas å sandrine bodde hemma..då tvättade jag oxå sängkläderna, men jag tvättar fortfarande 1 / veckan..

Jourarbete.. var till polisen med en kvinna för en anmälan å kolla upp vad som händer, sedan fika..

När jag kom hem gick jag en promenad till sjön för att njuta av havet å meditera vad det meningen, men det kom en äldre herre efter ett tag som skulle sjösätta sin roddbåt, jag hjälpte till med det, men hade ju hunnit njuta en stund av tystnaden å kluckandet, men jözzez vad kallt det var i vattnet;) men uppfriskande.

Anna kom å skulle låna kläder för ett dop å behövde vikingakläder till sig å sonen,upp till linda å hämtade uppsättning till sonen, nu har jag sytt halslinningen som var kvar att göra, så nu är det klart..

En stilla promenad till kryddan för att köpa lite sallad, å hittade en stackars kråkunge på trottoaren, med bruten nacke, stackars liten, jag tog två pinnar och flyttade upp den i gräset i buskarna..

Ja nu börjar det bli dax att kolla skypen var 5 minut..haha.. avskyr när vi missar varandra.. men sånt händer.. ja så i morron är en ny dag..

så såg en helt vanlig dag ut här ibland.. å jag känner mig full av liv å lust..Fast i dag var en bra dag, vem vet vad morondagen för med sig..

Sköt om er å tänk på att livet är till för att levas å njutas av..// siv

18 jun 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)