Fredag den 13;e

Idag är det en magisk dag för oss häxor, fredag den 13:e är en tur dag för mig,  så är det fullmåne kan ju inte bli bättre.

Så i morse bestämde jag mig för att fira det med att ha en dag i andlighet,till större delen i allafall, haft luren datan å tv avstängd större delen av dagen .

Började dagen med frukost, sedan en promenad med assar, blåste kallt å var inte så mysigt..men det blev en sväng endå. sedan hämtat paket min kläning har kommit å till min besvikelse är den trång över bysten dom blev typ platta. så hoppas bli av med lite vikt så kanske. jag kommer in den.. eller så säljer jag den kostade inte så mycket..

Sedan blev det meditation med Iris hall . hon har så härlig röst å det var länge sedan jag körde sån meditation, sedan Lyssnade jag på lite loke, å gudinne sånger..

Plockade ihop 2 amuletter å sydde ihop dom hade mediterat på vad dom ska innehålla oxå .. härligt å fort fick jag kontakt...Nu ligger dom på bordet å väntar på att bli invigda i dom fyra elementen som ska ske i kväll nere vid havet har jag tänkt när månen går upp. kan ju inte bli mer magiskt..Dom är för pojkarna jag ska hålla en namngivningscermoni för.. å så klart har dom inte samma saker i dom, utan det frågade jag andevärlden om vad  dom olika pojkarna skulle ha..

Nu har jag pratat en stund med tina oxå å det löste sig för henne, fast det visste jag redan gäller bara att ha tillförsikt på att allt faller på plats när det är dax..

i flera dagar har jag haft skalbagge som korsat min väg typ framför mina fötter. så dax att ta reda på vad den stod för tina läste, haha klockrent..

Skalbaggen:Ge dej själv tid att växa.din gåva är att känna dej väl förberedd..... inte så dumt då det faktiskt är det jag håller å med.. haha.

nu ska jag passa på att dra ett kort oxå. just nu när jag tar ett litet braik å sitter här.

hmm nu är jag förvirrad, när jag skulle blanda korten tappade jag nästan en 4 del av dom alla lade sig på golvet med bilderna nedåt utom ett som låg rättvänt.. så hur tolkar jag det. jo att det är det kortet jag skulle ha för dagen .. nu ska vi se vad det säger mig..

The Mystery:Lite kort så berättar den att ofattbara magiska krafter jobbar för mig just nu för att styra upp mitt öde.. Krafter som jag inte kan förstå eller kontrolleraoch som väver sin magi runt mig för att hjälpa mig att uppfylla mutt sanna syfte.. Mitt livstråd vävs in i mitt mönster med skönhet, styrka å kraft..

Kortet är gynnsamt å ett djupt omen som visar mig att jag är på den Rätta vägen..

 

Så vad säger ni gott folk;) känns helt rätt för mig sedan får man tycka å tänka vad man vill om det jag håller på med, tvingar ingen att tro på samma saker. men delar gärna med mig å är helt säker på att det jag gör är helt rätt för mig.

Jag skadar ingen, utan försöker leva i harmoni med allt å alla ..

Nu ska jag plocka ihop lite saker att ha med ner till havet, ett ljus för elden, men blir nog en liten gudinna i lera oxå, annars finna ju allt redan där;)

Tänker idag inte ta ut vädersträck utan förlita mig på att makterna är med mig endå när jag sjunger in dom 4 elementen..

SÅ Nu önskar jag er alla en underbar kväll å själv ska jag ut å njuta naturen omkring mig å doppa fötterna i havet..

Ljus å kärlek vill jag skänka till er alla,

Å vill ni ha hjäp med något jag kan göra, bara be mig;)

13 jun 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)