full vecka..

Nu börjar det närma sig med stormsteg .. resan till gotland å allt gårinte smort .. suck.

Systers bil som vi skulle åka har växellådan typ rasat på hon har bara 5.an som funkar. så nu måste vi försöka lösa bilfrågan..

Sonen ska kolla min idag å hoppas han hinner fixa den till lördag. annars blir det panik. här.. jag ska dit om jag så ska gå till nynäs.. svårt med all packning dok.. haha..

Jobbade rimbo igår i värmen. men mysigt att träffa pojken å familjen så klart. gillar mitt jobb, men vansinnigt varmt.. idag blir det oxå jobba ..

Lite roligt som jag måste berätta jag har ju träffat en man p.. men pratar lite men mailar lite med  andra oxå,  haha inget fel med det..

Men p har jag typ dumpat då vi inte har riktigt samma åsikter om något jag tycker är viktigt, har bara träffats 2 gånger, men messat massor och då har vissa frågor kommit upp .. som vi då har upptäckt att vissa saker är för viktiga för att jhan ska backa, å jag lika dant.. haha. n har jag då börjat fundera på om jag ska flytta mina gränser p.g.av honom.. hmmm. inte helt lätt. å känner mig inte så bekväm med det faktiskt..

Så i går drog jag 3 kort.. ett dåtid, nutid, å framtid.. det var intressant..

Dåtid mysterie.lång historia men det står b.la. för att den kosmiska lagen står utanför tid, rum, mänskligt inflytande och att den endast i efterhand visar sitt mönster, att det ibland känns som man går baklänges men egentligen går man i en spiral, upp, ner, runt sökandes även om det inte ser så ut.. .Att man ska lita på ödesväven och att kortet visar att man är på rätt väg.. haha klockrent tycker jag,

Sedan kom då nutid.. en Katt..som står för självständighet och hälsosamma gränser.. haha kan inte låta bli att skratta.... han påminner mig om att jag ska sätta hälsosamma gränser och inte sträva efter att äga det jag åtrår, Kärlek med frihet för om man fäster sig för mycket kommer man förlora.. Så locjren.. nu vet jag ju vad jag ska göra..

eller hur. dumpa mannen å försöka att inte flytta mina gränser utan att stå fast vid dom..och katten påminner oxå om att äventyret just börjat å att man som katten landar på fötterna vad som än händer;)

Så vad säger då kortet om m in framtid.. haha

Forgiveness!

Kortet säger att jag måste leta i mitt <3 efter olösta konflikter, ilska , eller agg mellan mig och andra..Om man fortfarande bär med sig negativa energier runt något olöst drar det ner mitt livsljus. Inget gott kommer ut av det.

Det handlar kanske oxå om att förlåta sig själv för att man satt upp för hoga förväntningar och krav på sin situation å sedan inte kunnat uppfylla det.bristen på förlåtelse matar oro och lidande.. Titta bara på omvärlden hur den ser ut..

Så nyckeln är att praktisera förlåtelse aktvt å på så sätt sprida skönhet och ro till omvärlden..

Så nu vet vi vad jag förväntas göra..

Fast tycker ju att jag förlåtit mig själv å andra men det finns säkert nått litet kvar att ta hand om i framtiden eller det kanske kommer nått nytt under nutiden;)

Nå ja. lite om det..så ni vet jag för skriver inte ner hela betydlesen av korten utan bara en del. det blir så mycket annars så jag skulle få skrivkramp å ni skulle sluta läsa.. för ni skulle inte orka,, fast det kanske ni inte gör endå;)pratglada fingrar här.. haha..

nu ta tag i min bil å försöka lösa problemet med den.. ha en fantastiskt dag. fortsättning följer!!

 

 

30 jul 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)