gott å blandat?!

Veckan började med en op för mitt x, men när det var hans tur blev det inställt det hade blivit komplikationer för den dom op innan, lät ju betryggande..not.. ny tid skulle skickas, å den har han fått nyu nästa op blir den 11 samma dag när jag ska sväla en kamera;(..

Onsdagen var jag å hälsade på mitt gamla jobb, pojken blev jätteglad, det blev kramar flera gåånger, å puss på huvudet. inte illa för att vara autistisk, vi har haft en bra kontakt.. å han hade inte glömt..Fick en stor kram av mamman oxå..efteråt var jag en sväng till sirkku å blev av med lite hår på huvudet.. En märklig sak hände där, jag har namngett 2 barn i vallentuna som ni som följt mig vet..Dom å mamman var i samma hu om mig fast en trappa upp vilket sammanträffande helt otroligt, så det blev kram å prat. hon är så härlig maritza.

På torsdagen  tog jag en lunch med linda på görla faktiskt på deras taibuffe, bra pris, god mat så det kan jag rekomendera..

På fredagen gick jag å sökte ett jobb på attendo, på ett nytt livsboende, med inriktning på naturen å det passar mig perfekt tycker jag, så nu håller jag bara en tumme på att det blir så..

Lördag blev det en tur till ett blåsigt vaxolm med ellan, sedan over till rindö med färjan till astamaria som bjöd på god mat tårta, prat å skratt när hon nu fyllde femtio år.. träffade på eva å lite flera folk som jag inte kände direkt men det var en jätte trevlig kväll. Sedan körde vi hemmåt till norrtälje å var hemma rätt tidigt faktiskt.. Så jag ringde sonen för att be honom ta hand om sin katt sedan åkte jag till uppsala..För att mysa lite, han jobbade på klubben å kom hem mitt i natten eller på morronkvisten..Men hade en mysig morgon å dag då vi mest slappade å tittade på tv, pratade .. Tidig middag blev det oxå då det var rätt turbulnt på hemmafronten med ena sonen som ringde mig typ hela tiden oc inte mådde så bra, så det blev liye oro i slappandet, meningen var att jag skulle vara kvar till måndag men det funkade dåligt, Som sagt tidg middag entrecote (grillad) och stuvad blomkål typ,, så gott!!

Sedan gav jag mig iväg hemmåt innan det blev mörkt inte direkt nått jag ville ,men det blir sällan som man tänkt sig, Nå ja livet går vidare endå..

Det har varit rätt turbulent med alla mina barn i veckan som varit nu, utom jonas, Men det har varit en bra vecka endå å det är i såna här tillfällen som familjen växer sig starkare och vi kommer varandra närmare å visar att vi ställer upp på varandra..Onsdagev blev lite rörig men endå en bra dag, fick finbesök av Eva från usa, så härligt att se henne å krama om henne, vi har inte setts på 4 år.. så härligt..men det blev lite rörigt, Hade loke vid tre för linda å matte skulle på möte, vi åkte till simone å fikade, där vi mötte upp dom andra två efter mötet, sedan upp till Linda för att hjälpa henne röja ur lokes rum . Jag hann inte utan slapp, för jag skulle plocka upp eva mellan 5-halv 6, Vi lämnade av henes gigantiska väska hos mig sedan upp till linda så alla fick träffa eva.

Hem å lagade lite mat så vi fick nått i magen.. sedan kom simone, roger, jonas å sandrin, å det blev ett himla kramandes igen å mycket prat å skratt. .. Tillslut vart vi ensamma å eva kunde koppla av lite så förkyld som hon va är det ett under att hon orkade stå på benen..

Morgonen efter var vi uppe före tuppen, jag skulle till ds, å eva på anställningsintrevjuv i stockhom så vi tog 8 bussen , vi var rätt trötta båda två.. Jag hade redan ont i magen å kände att den var på väg att packa iop vilket jag käne redan när jag klev upp på morgonen, när jag sitter å väntar på mitt dropp, ringer ett nr jag inte känner igen, första tanken var nej jag ignorerar det, men nått fick mig att svara endå..

Det var från LIvsboendet jag sökt jobb på . dom erbjöd mig en provanställning på 6 månader.. Yeyyy. Jag blev så himla glad.. så idag fredag skulle hon ringa igen å ge mig ett schema.. Så fast dom stack mig 5 gånger innan dom hittade rätt för att sätta droppen så kunde inget skada mitt glada humor;)

Messade en kompis som jag skulle ha träffat i stan efter ds, men kände redan på morgonen att det var kört för min del...Tillskillnad från andra gånger då jag brukar bli lite pigg efter ett dropp så blev det tvärt om den här gången, jag var så trött å sliten att jag lade mig å somnade när jag kom hem, vaknade vid halv fyra ca. Det första jag såg när jag vaknade var en lapp där det stog" Vi var här för att krama dej men du sov kom om du vill " Linda  loke... Man kan ju inte annat än att åka då. jag plockade upp simone oxå på vägen.. kramades med linda å loke, pratade en del om d å sedan ringde d så jag fick ett nr där jag kan nå honom.. en rätt bra kväll, som avslutades med en fika med jennifer i min soffa..Jag fick assar med mig hem så jag hade sovsällskap oxå..

Idag fredag å livet känns igen som det börjar ljusna vid horisonten.. men det har varit lite tungt å turbulent ett tag.. men hela livet 'r en prövning och man måste bara lära sig att hantera det som kommer så blir det lättare att leva..

Nu ska jag iväg å lämna tillbaka assar, har pratat i luren med uppsala:).. miss him.. Men svårta att få till träffar när man har saker som kommer i mellan, men det är en bra sak oxå det lär en tålamod och att inte g upp, så kommer nog det bli bra till slut!

Önskar er alla en underbar helg med massor av energigivande möten, alla andra möten bör man undvika...

Må Gudinnan omsluta er alla med Kärlek!!/ siv

 

7 nov 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)