Gott slut!!

Jözzez vad tiden har gått fort.

Igår skrev jag en hel blogg om mina eskapader i stor staden men så gick något fel å allt raderades, det enda som fanns kvar var ruriken.. haha. virrpanna, stressad å allt annat man kan skylla på ,men så är det.

Har varit lite off då det varit rätt turbo här i min familj på olika sätt, så även hos mig som jobbat mycket å försökt hålla flera bollar i luften vilket inte varit så lyckat då..

Det värsta var att det blev turbulent med mitt x. då han är mitt bästa sällskap å bästa vän,det var riktigt trist men jag försöker reparera skada, det var så klantigt av mig så jag skäms..

Å ja jul har det varit, å jag å leif hade riktgt kul när vi dagarna före ,sprang runt i butikerna å fixade set sista.. haha. simone ville ha en elvisp så vi köpte en handvisp en sån man vev.. vi skrattade gott, så klart fick hon en elvisp oxå, men hennes min när hon öppnade paketet var oslagbart.. ,,,

Sandrine fick en brödkavel som hete jonas, den kan hon använda att slå honom i huvudet men om han är du eller bara är dryg... Linda fick en helt onödig grej, ett skafft med en platta på som man ska använda till att torka insidan av bilrutan.. den tänkte vi hon kunde använda till att daska nån i ändan med oxå om hon vill.. som sagt vi skrattade mycket ,, Vem hittar på alla onödiga saker?!

Julafton var trevlig vi var ett gäng som samlades hos jonas å sandrine , vilken hög med julklappar det var herre gud, vi ändrade lite i planeringen då jag skulle iväg å jobba, nu fick så klart våra barn flera saker än dessa,,..dom här var bara skojiga.. .Efter klapparna blev det kalle å hans vänner som vi halvsåg medans roger stog i köket, det hade han tagitpå sig.. och själv skulle jag dra till jobbet, för en trevlig kväll med våra boenden å medarbetare..

Ja dagarna springer på å i måndags var jag på ds sedan en sväng till stor staden då, jag orkar inte skriva mer om det, då jag redan gjort det en gång men det var fan inte lätt ska ni veta , när man glömt ta med pengar, nätet slutade fungera,inga pengar på kontot som är till kortet osv,,, blev till att besöka några banker innna det blev rätt å då kunde jag inte kontonr å dom kunde inte se det på datan.. suck ..Men tack vare en vänlig å hjälpsam kassörska så ringde hon min bank å fick kontonr.. trotts att det var mycket folk, en eloge till henne.. tackade henne ordentligt..

Storstaden var inte som sist jag var där, dom har flyttat runt på en del butiker.. åt på ett taco ställe å efter några timmar var jag helt slut, så jag somnade på soffan när jag kom hem..

Hela det här året har varit händelserikt för min del,

Jag har flyttat, något jag är glad för då jag trivs massor här där jag bor,Börjat blogga, börjat deita? stavas det så,,?  Blivit av med jobbet för att jag blev sjuk, fått ett bättre jobb å bättre betalt, inte direkt blivit helt frisk men synd att klaga, så har jag så klart oxå haft härliga träffar med mina systar i olika konstilationer,Så på det hela har det varit ett jätte bra år för min del, har träffat en del nya vänner på vägen oxå,,

Idag är det årets sista dag den ska jag tillbringa först på jobbet till kl 20, sedan hemma med basse bus och maiden som sällskap... I min soffa, hemma.. ska bli så skönt,

Festa nej jag ska jobba i morron igen så är jag inte direkt party sugen just nu, det tänker jag spara till den sist januari när jag ska stampa med linda på offensiven.. techno! världens bästa musk att dansa till.

Men det hinner säkert hinna hända massor i mtt liv innan dess. ska iallafall försöka att blogga lite mera regelbundet.. det är ett löfte.. Annars tänker jag verkligen inte ge några nyårslöften det slutade jag med för flera år sedan, det är bara att köra på å se vad som händer... följa med på vägen så att säga ..

Men nu ska jag snart iväg till jobbet och jag vill att ni alla får ett Gott Nytt År!! var rädda om er och hoppas å önskar er alla ett friskt, lyckligt , spännade år..Med massor av kärlek!

Over And Out!

 

31 dec 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)