ingen rubrik.

veckorna bara rasar på å jag känner att jag inte får mycket gjort, blir mest att sitta på fb å spela en del, går ut med assar å promenarer njuter av solen eller regnet vilket som är underbart. Mig spelar det ju ingen roll om det regnar då tar jag på mig mina rosa stövlar med vita band å plaskar runt endå.. inget paraflax.. det är bara onödigt, å är det lite varmare i regnet så går jag barfota..

det går trögt med den andliga aspekten just nu . mitt fokus har hamnat lite snett då det är mycket med den fysiska världen just nu, med provtagningar och sjukhus besök.. Men synd att klaga, blir bara så trött av att jag vet att jag egentligen inte gör det jag vill å borde.. Alltså hålla på lite mera med mitt själsliga arbete..

Vad har hänt sedan sist då. ja troligen inte så mycket, jo jag var på en ålandsresa i går å tanken var att jag skulle åka ensam, plockade fram ritualer för att jag tänkte renskriva dom på båten å samla alla i samma bok, min egna "grimoar".

men ack vad jag bedrog mig men det gör inget fick sällskap av Rickard som via fb undrade när båten gick han bor utan för Sala, så jag bokade biljett å så sågs vi på terminalen, jätte trevligt, mycket prat , skratt å åt gott.

En av busschaförerna som kör vikingbussarna från uppsala träffade jag oxå å kramades med då han slppt av folk . haha. 3 män på samma dag ja vad säger man;) ler, nej då är inte som det låter, vänner är bra.. det är bara peller jag är mera förtjust i men blir inget då han jobbar mycket å har inte tid. å han är egentligen inte en siffra rätt .. men ibland bestämmer man inte över sina känslor..

Var efteråt en sväng till rimbo för att träffa mysiga pelle en snabbis var ett tag sedan vi sågs, avslutade min jäkligt sociala dag med ett besök hos anna när jag endå var i närheten å där var ju då simone å hennes komis oxå..

Nog om män..

Idag fredag har jag spendera lite pengar som jag egentligen inte har råd med, men men. Först en promenad med assar.. skönt väder soligt å härligt, sedan åkte jag till biltema för att kolla efter färg, då ringen gunilla, så vi tar en fika där, min första mjukglass för i sommar, sprag oxå på josefin å lena.. mycket kvinnor på stället för att vara ett gubbdagis;) men billigt fika.. var förbi franks färg där jag köpte färg till mitt köksbord nu ni ska bordskivan bli typ lila..

Nu väntar jag på att syster ska ringa å säga att hon är hemma så jag kan åka till henne, hon är så snäll å låter henne låna hennes massage bänk.,..Just det jag fick fotmassage i veckan oxå, det var ju riktigt nice att sitta å slöa i soffan å få fötterna masserade, skönt å duktig var han..

Nu kom sonen förbi en snabbis å sa hej, å jag ska iväg till assar å se till att han får mat å gå ut då simone ringde tidigare on å hennes kompis ska till täby på bio efter jobbet, haha flygplan..  Ja det är en barnfilm, men man är aldrig för gammal för sånt..

Resten av kvällen ska jag sedan fixa lite hemma är det tänkt, jag har redan sorterat å rensat i garderoben å tagit bort plast galgar. för det vill jag inte ha.. Köpt resår så jag ska fixa en kjol där resåren var slut.. uch börjar jag bli gammal tro som tänker på sånt å syr i knappar å byter resårer.. Hjälp!!

Skojar bara enligt fb är min verkliga ålder 25.. å det tror jag på. haha bara kroppen som förfaller lite i taget..

nej gott folk..

nästa vecka ska jag på spökjakt med rosa, det ska bli spännande.. Helgen ska jag umgås med vänner å familj, ellan i morron, söndag blir det vikingabyn med linda å loke.. men däri mellan ska jag börja skriva på min grimoar.. nu får det vara nog med smitandet å värdsliga saker..

Ta väl hand om dej själv å dina nära å kära. livt är för kort,

Idagarna gick en av mina vänners dotter bort hon var lika gammal som linda..

Tänker på dej å vila i frid Lee.

Hoppas du nu får den frid i själen och ditt hål blir uppfyllt.det hål du hela ditt korta liv försökt fylla med destruktiva förhållanden och ett destruktivt liv. <3. Tänke ofta på dej förr å så kommer det alltid vara. du lilla tjej som var så go å mysig men så full av tvivel å sorg..Som försökte spela vuxen aldeles för tidigt..

Jag som hoppades det blivit bra nu när du fått en ny man som var tvärtimot det du brukade  ha..

sorg å saknad lämnar du efter dej ska du veta du älskade unge.. Kramade om din pappa  går han var så förtvivlad...

sov gott Lee.

Å  till er andra vill jag bara säga att ta hand om er å se till att ni är rädda om er. som sagt livet vet man aldrig när det plötsligt är förbi..

Må gudinnan skänka er kärlek//Siv

 

5 sep 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)