colioskopi och mormor

Jag vet konstigt val av överskrift men kom inte på nått annat..

suck hade skrivit massor så tryckte jag på någon knapp å allt försvann. börjar om

Ja colioskopin i tisdags gick bra för min del för jag sov.. men jag är ju inte som alla andra ens på insidan så klart.

det första jag hörde när jag vaknade var, det tog tid då det blev lite mer kompliserat än vad vi trodde..

Sedan kom läkaren eller va han va å blabla bla.. orkade inte ens lyssna. tur att linda var där å fick fylla in luckorna. Svullna tarmar som krampade..dom hittade systa dom tog bort å skickade på analys å så tog dom nått mera prov, nu är det bara vänta..

Hon messade oxå sina syskon för att berätta att det var klart å det gått bra..

 En upprörd son kom.. jonas, han var upprörd för han inte fått veta.. men jag är vuxen haha han oroar sig för mycket, han å dennis är värst.. tuffingarna, men småpojkar på insidan.. man kan ju inte annat än att älska dom.. Jag ringde dennis när jag kom hem för det hade jag lovat, han har aldrig förr svarat på första signalen.. 

en snabbis å handlade inna vi åkte hem. behövde nått att stoppa i magen, det blev sallad å choklad.. mmm gott . fick oxå mer middags sällskap. simone å mimmi kom å åt med mig å linda.. skönt att slippa vara ensam. sedan blev det mest soffan då jag hade mega värk i magen.. det var ju inte så konstigt.. haha..

så igår var det ju som vanligt full rulle, tvättade, fick fika sällskap med härliga gunilla å rosa å ploppan..

njöt av dagen å tog en sväng å luktade på havet, assar å ploppan funkade ihop å det var jätte skönt.

Sedan var det jobba som gällde 16-23. Härlig att vara tillbaka lite på ros har inte varit där sedan jag blev sjukskriven.. som vanlg mycket att göra å ett härligt gäng som jobbade..

Rätt trött när jag kom hem..

så nu undrar ni nog vat mormor kommer in det ska jag berätta nu.

I en tid nu har jag mailat med en man . mail varje morgon sedan skype, han får mig att må bra, jag har aldrig fått såna kärleksbrev förut, men vi håller på att lära känn varandra..

För många år sedan frågade jag andevärden, om jag någonsin skulle träffa en ny man.. tror det var för typ 3 år sedan kommer inte ihåg vem som var mediet jag frågade, kan ha varit min syster.. men är osäker, jag fick i allafall ett svar. av min mormor.

Hon sa att hon sett ut en man som passade mig men att det skulle ta tid då vi inte var redo an att mötas. flera år handlade det om..

dom senaste dagarna när jag läst hans mail har min mormor poppat upp i huvudet på mig.. å det får mig att undra om dettta är mannen hon sett ut..nå ja det återstår att se..på grund av sitt arbete å att han inte bor här har v inte kunnat ser  än.. men i juli ska det förhoppningsvis bli av..

så jag håller en tumme för att det är rätt man. samtidigt som jag är lite skeptisk så klart, men det är endå lustigt att mormor skulle dyka upp i mitt huvud just nu, brukar inte tänka på henne något nämnvärt om saningen ska fram..Så om det är så så tack mormor.. för att du skickade honom i min väg..

skänker varje kväll i allafall en tanke till dom på andra sidan å är så klart tacksam varje dag över mitt liv..

Det andliga har kommit lite i skymundan men jag plockar lite saker jag httar en fjäder här å en blomma där för att torka. så jag är inte helt ur banab än..

Idag fint väder å solen är tillbaka från semester..

blir en bra dag att åka båt på.. en snabbur med simone hoppas jag.

Nu dax att kolla mina mail laughing

Ha en toppen dag / ower and out/ Lev i kärlek å tänk på dom i er närhet./

29 maj 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)