lite av varje igen

dagarna bara rullar på här och jag har om jag ska vara ärlig inte fått så mycket gjort, trött sliten å lite sånt..

tisdagen var jag mest ledsen å låg på soffan å grät större delen av dagen,, suck jag gråter nstan aldrig men nu behövdes det väl, jag orkar inte  vara så jävla duktig just då.. missförstå mig rätt.

man har äntligen tagit reda på vad jag har nått som heter crowns? osäker på hur det stavas, i bästa fall går det att kontrolera med diet, å mediciner.. suck jag hatar tabletter, å det verkar som det betalar sig nu .. tar redan 2 varje morron,, å det värsta som kan hända om man har det här är en påse på magen.. å det kommer inte hända.. just i tisdags kändes livet inte så härligt ..  fast den började bra..

Igår tog jag en båttur till åland över dagen, bara njöt av att komma hemifrån.. fast jag trivs hemma, lite trevligt sällskap å bingo, tyvärr oxå dans band.. men vad f.. man kan ju inte få allt..

Är tacksam för att jag har vänner å systrar som jag kan prata med å som stöttar mig, skäller på mig osv...

Igår kväll efter båten tog vi en liten road tripp jag, simone å linda, lyssnade på gamla låtar åkte nya snuttvägen å sjöng å skrålade,, bara var, så skönt..å kul att kunna göra sånt ibland när man behöver det..

inatt har jag sovit rätt hyfsat efter ett beslut om att kontakta läaren om sjukskrivning..

Behöver ta hand om mig lite till känner jag å få lite ordning på magen å sköldkörteln..Fanns inga tider kvar men fick tack vare ett läkarutlåtande tid hos en resursläkare.. remiss till en dietist ä skickad, å hon skulle sätta fart på kirurgen, då mina attacker komer oftare å jag inte mår så bra. Gick till kontoret för att lämna in intyget.. fick skjuts av en av cheferna ner till vigelsjö camping där det var sommar träff, brukare, personal mfl. kaffe wraps, läsk å jordgubbstårta, bjöds det på.Så trevligt att träffa gammla kunder, å arbetskamrater.. fina nina var så klart oxå där å vi var tidiga så vi han få en pratstund å glass innan alla började droppa in. en trevlig dag..vi gjorde ällskap till kryddan sedanvar det bråttom hem till toan för min del..halv 3 är kl å jag fick den hära dagen att funka rätt bra. å den har gått fort.

men nu känns det som om någon tryckt på av knappen, å orken börjar tryta. så nu ska jag vila en stund.. ja det här är lite av vad som pågår i mitt liv just nu, å har inte haft ork å dra kort på några dagar, men det blir bättre, plockade lite vildvinsblad när jag gick hem så snart är jag på g igen..

men jag tycker återigen att livet är härligt å det blir bättre av att ha en possetiv attityd så jag tänke inte lägga mig ner å ge upp.

NO WAY!!

sänderer alla kärlek å ljus/ njut av dagen tills vi ses igen irl eller på nätet..kram alla mina underbara människor som alla berör mitt liv på olika sätt..

11 jun 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)