lite funderingar å annat

God morron.

Härligt väder å livet leker just nu.

chattar med trevliga människor gör jag oxå.. till å från. försöker att dra kort typ inte varje dag men nästan. mycket har varit samma.

Nu en liten reflektering i går drog jag hunden som står för lojalitet å vilkoslös kärlek b.l.a

 

Vilken gör att jag skulle reflektera lite på mn egna lojalitet å andras gentimot mig å så.

Tycker nog själv att jag är ärlig i mina relationer tll andra. å en lojal vän. men vad vet jag..

jag kan ju ha fel..

Men till saken hör oxå att jag chattat med en gift man något som verkligen nte är jag. Han har hela tden varit öppen med att han är gift, å jag har sagt vad jag tycker om det det är inte ok för min del att flörta eller jaga utanför sitt äktenskap, enligt mg.

Men något hos den här mannen har endå gjort mig nyfiken.. så vi har pratat en del som vänner. men jag har märkat att det finns nått mera där.. ok. så att jag drog hunden i går morse är ju rätt logiskt då jag inte läste kortet ordentligt fören på kvällen. haha då hade jag å han chattan hela dagen. nu vill vi träffas.. å mina egna känslor säger stopp inte ok..

Å med tanke på vad hunden sa har jag rätt. jag måste avbryta vänskapen, trotts att han inte alls vill det.. å egentligen inte jag heller. men måste vara ärlig mot mig själv å andra annars kommer jag att må skitdåligt. ( ursäkta språket)..

Nog om män..

Jag läser en del om örter, blommor å andra saker just nu för att kunna göra bra amuletter till namngivningen jag ska hålla. vilket inte är bara 1 barn utan 2.. plockade härom dan nässlor när jag var ute med assar. haha bajspåse var det enda jag hade att stoppa dom i, så jag tog en stilla promenad hem med bajspåsen i handen, haha undrar lite vad folk trodde. men vem bryr sig..

Igår plockade jag tall tog lite torra kvistar för att ha det är alltid bra , har lagt ut nässlor å lite annat på mitt bord för att torkas..

Igår på jobbet var jag ute en promenad med c. härlig väder å det är så fridfullt att gå på grusvägen där det är mest skog runt å ett å annat hus.. synd att det bitvis är rätt tät skog troligen gamla planteringar, där träden innanför är helt torra ..

Men nu till saken

jag kom en bit bort när jag slogs av en kraft så stark av vet inte vad.. men jag blev varm i kroppen å kände en strak kärlek å nått mera blev nästan gråtfärdig, fast rörd är nog mera det rätta ordet..

så härlig jag blev glad. å hittar inget ord.. ska försöka men tacksamhet å som man sett någon förundeligt vördnad nästan.. å vad var det som gjorde detta då.

Jo först såg jag en liljekonvalj, men den gjorde mig bara glad . sedan såg jag platsen.. där älvorna dansar å småtrollen bor.. den var förtrollande å så vacker. kanske inte men endå bara känslan.. lade upp bilder på fb.

När jag blivit mera teckniska å lärt mig mera kommer jag att lägga bilder till mina bloggar oxå..

så titta på min fb å njut. kanske ni ser nått.. i bilderna..

Nu är det fredag å jag ska njuta av dagen. göra lit måste å packa för en jobbar natt.

ha en underbar dag å tänk er för när ni är ute å vandrar i vår underbara natur..

Nu kan jag verkligen men handen på <3 säga att jag ser å njutare av det som finns omkring mig på ett mera medvetet sätt å blir glad å rörd över minsta litta blomma å djur.

By the way.. jag såg oxå en liten tvestjärt som spatserade över vägen jag var ju tvungen att stanna å beundra den lilla krabaten, jag som normalt hatar dom. men den gjorde mig oxå glad.. haha måste vara nått alvarligt fel å nej jag var inte full;)..

För att återknyta till män så är ju tvestjärtens budskap oxå slående så jag vet att jag gör rätt.

Den säger:Ge svar på tal, säg rent ut vad du tycker.

Din gåva är att vara frispråkig. Här behöver du inte vara fin i kanten utan raka besked är att föredra..

Naturen är förunderlig. tack moder jord för dina besked../ ljus å kärlek till er alla..

23 maj 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)