livet känns härlig

helgen gick fort, med nattarbete fred-lördag. sedan var det bara vila som gällde. så jag skulle orka möta parta på lördagen,

Vi möttes upp vid dg. jag gunilla, ellan, maritha, anna å lena.

Tog en cider å pratade å hade allmänt trevligt det blev en krogrunda, lilla dublin, där det var trubadur å bra musik, träffade på jossan med kille, simone å mimmi dök oxå upp.

Vi fotsatte till pubhörnan där vi bara var in å vände, folktomt typ 2 personer..

så vi hamnade på lanternan. där vi blev kvar, mycke folk å vi dansade en del. träffade på eva å helena, helena har jag nte sett på säkert 8 år. jätte kul vi 3 dansade som förr i tiden å vilken notalgitripp, dom spelde oxå just då "vi vill rock u" eller vad den heter.. haha..

 

träffade på lite annat löst folk oxå så klart. fick en kille att tappa hakan, han tyckte jag var så vacker för att vara 40 år.. haha jag fick överbevisa honom om att jag var äldre.. kul att höra.. hur underbart vacker å vilken utstrålnng jag hade.. å att ha aldrig trott att jag var 54..

mycket ska man höra...

nå ja jag var en sväng till teatern oxå för att dansa till min musiksmak.. men fick kramper flera gånger.. men skam den som ger sig. jag kom hem vid 2 efter att gått tillbaka till landternan. där dom andra var kvar.. en super trevlig kväll som vi måste göra om..

Söndagen var en slö dag kollade lite tv å mådde almänt bra, jobbade kvällen på ros, härligt å tiden gick fort fullt att göra hela tiden, var rätt trött när jag kom hem..

Sov länge.. måndagen vilken underbar dag det var..

Först träffade en gammal vän, så härligt att se henne, gav lite healing. kändes bra att se henne.. å måste ses igen..hade luren avstängd så klart.

Sedan fick jag lite mer besök.. ja livet är lustigt kan inte annat än skratta,

När jag sedan satte på min lur upptäckte jag att g hade hört av sig äntligen... typiskt har inte hört från honom sedani onsdags å varit lite orolig. men nu hade han mailat mig å försökt på skype. ja det kändes härligt att han var tillbaka så klart.. Ringde till tina å pratade bort en stund å vi skrattade gott åt livets irroni å vilka spratt gudarna spelar oss stackars människor..

Livet är härligt att leva just nu.. å jag blir nästan rädd för mig själv för min possetiva sda å den livsglädje jag känner. härligt!!

iväg till antep på middag med jouren . god middag, lite möte å prat.. fick med os en gullig blomma å passade på att hurra för maggan som fyller år idag..

Hemma straxt före 22 å då väntade skypen med g. pratade till ½ 12..

inatt har det snurrat i huvudet.å det gör det svårt att sova. g har berättat för sin dotter om mig, å hon ser fram mot att träffa mig hon är 16 år.. så nu har vi pratat om han ska komma själv å träffa mig eller ta med sig dottern.. jag tycker det är lite viktigare att hon få tid med sn pappa först.. jag vi får se hur vi löser det. män tänker inte som oss. haha.

Nu har jag börjat dagen med bloga , kaffe å majsmacka. så gott länge sedan jag åt det, nu är kl snart nio.

å om jag inte har helt fel så så kommer det att plinga i skypen snart. vi har ett möte jag å g kl 9.00

Ha en underbar dag!! å njut av livet. för det är en underbar, rolig å härlig resa..

Skickar er alla ljus å kärlek då solen lyser med sin frånvaro  norrtälje..!

 

 

 

 

 

 

3 jun 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)