måndag morron..

Måndag å sitter å väntar på hantverkarna som ska riva ut mina fönster, dom skulle varit här 7 å nu är kl 7. 40. hmm hade ju kunnat sovit en bra stund till. suck..

Veckan har varit turburbulent, varit å badat en del det har ju varit så himla varmt..

En em spenderade jag i finsta med fina nina, satt i skuggan på hennes framsida å njöt av sällskapet och kaffet.

sovit hos simone en natt då dom skulle komma å börja med mina fönster. vilket dom gjorde oxå i torsdags, dom rev ut dom i vardagsrummet sedan skulle dom vara lediga på fredagen. suck.. å än har dom inte kommit...

Nå jag jag har haft en bra vecka sällskap av leif en del, å sagt till min chef att jag vill börja jobba, haha så den 18 börjar jag igen ska bli så skönt .. orkar inte vara hemma längre , men tänkte att min magen blir nog varken bättre eller sämre av att jag jobbar ... haha.. envis som synden är jag ju..

I Lördags var det loppis, varmt soligt å hyfsat med folk.Hade nog hellre velat vara i parken men man kan ju inte få allt, spelade egentligen ingen roll då jag vaknade vid 7 av att det mullrade av bilar utanför min balkong.. morgonpigga utställare.. så det blv till att avnjuta kaffet på balkongen å ha första parket.. ingen dålig början så sparade jag inträdet;)

 

Efter loppisen en snabbis till en kompis på stockholmsvägen;) sedan handla lite läsk på kryddan, å hem å tog en snabbvila.. så jag skulle orka festa oxå..

Ellan anlände snygg å redo för fest, vi satt på balkongen i svalkan å njöt av kvällen, pratade, drack å hade det trevligt, medans vi väntade på linda som skulle köra oss upp.

Nu blev det lite otrevligare, jag blev onykter.. haha men inte dum, så när vi kom till raggarkåken var sonen å sandrine där, samlades hos mari å sverre som vanligt men drack bara flaskan jag hade med mig sedan räckte det för min del, var som sagt lite ostadig.. Men kul hade jag. dansade träffade mycket trevligt folk å kramades en del med kompisar så klart..

Ute å åkte raggarbil oxå med några åläningar jag å ellen.. haha raggar runda på stan.. nåja pj var ju med oxå, så det var ju inte så att vi slängde oss in ensamma i en bil med 3 vilt främmande killar, så tokig har jag inte blivit än..

Stakars sonen då som fick samtal av leif som ville att han skulle hålla kolla på mig så inget skulle hända. själv upptäckte jag att jag hade 7 missade samtal fråmn honom å 2 medelanden. haha rena terrorn.. Så jag pratade med honom dagen efter å frågade vad han höll på med, han hade vart orolig att jag skulle råka illa ut;) svarsde då att herre gud om jag har klarat av 22 år med dej så kan jag nog hantera några fulla raggare. å det höll han ju med om..

som vanligt sov jag inte så bra vaknade vid 6 första gången men NEJ! jag hade inte vart hemma fören kl 3. så vägrade gå upp. var uppe vid ½10.

slappade kollade tv, diskade sedan pratade jag med simone en stund, körde sandrine till kåken för att hämta deras bil, då jonas hade passat på att festa han oxå, så roligt å kul att se honom hoppa runt å dansade med sandrne, simone å linuz.. härliga ungar jag har.. Linda tillbringade typ hela lördagen med att tjäna pengar på att vara schafför.. inte du alls, men hon var medoss en stund senare inna vi åkte hem..

Som sagt en slappdag ... men behövlig..

Nu har dom kommit hantverkarna, å ska riva i sovrummet. själv ska jag dricka upp mitt kaffe , lagga batteriet iluren å dra till simone, täkte vara där när dom arbetar här. så får assar sällskap å jag slipper massa damm på mig..

Å ja håll en tume för mig som ska på dejt i kväll;) haha.. vi får se hur det går.. med det. fortsättning följer..

Ha en underbar vecka å ta han om er./ det ska jag göra, nu blir det lite mera egentid å andlighet idag . känns så. ska ut å njuta av naturen.. å bara vara även om jag varit en del ute i veckan som gott oxå.. så hämtar jag kraft i naturen .. å det är jag tacksam för, nu ta alla mina 6 tabletter, hmm jag som avskyr tabletter. men ibland får man ge sig..

Kramar om er alla som orkar läsa mitt dravel..
Mera kärlek åt folket// sänder er alla ljus å kärlek.. kram

14 jul 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)