marknad å lite till.

Uch vad tiden går fort när man har kul;)

Haha nej då så roligt har jag inte haft det, men tiden går så himla fort endå, jag fattar inte riktigt vart dagarna tar vägen..Veckan som gått har inte varit så mycket, Jag var så klart en sväng på Norrtälje marknad i onsdags , Jag å leif hämtade loke så han fick följa med, det blev åka karusell en gång, han fick en peng så han köpte nån leksak oxå, Han är ju världens underbaraste unge, inget tjat utan han gick snällt med oss å tittade på lite saker, Han är verkligen Mormors Hjärta, Vi tog en sväng till simone oxå, Sedan var det dax för middag, å vad ville han ha Jo mc Donalds,, suck! Ja det är ju ingen höjdare men så klart fick han det, Så klockan  Var rätt mycket när vi lämnade av honom hemma hos matte. Loke var glad å nöjd å det var ju huvudsaken.Själv köpte jag marmeladÅ nogat; som vi för övrigt smaskade på när vi gick runt; men det fanns lite kvar åt mig på kvällen. Jag å Linda var till rimbo marknad .. som jag tycker bättre om då den är större men det är ju så klart mera skit oxå. Köpte mig lite mera godis , 2 korvar, å en grön väska..Det var en trevlig em, med massor av folk.

I tisdags var jag å linda över till Åland på en dagskryssning för att köpa cigg, Det var oxå en bra dag, jag hade en bok med mig och linda hade sina brickband så vi fick tiden att gå, jag hade oxå med mig min grimoar så jag skrev ner en rutual i den på resan oxå, Vi åt gott, fikade å bara hade en bra mamma/ dotter dag, det är så skönt när man kan göra så..
I Veckan har jag någon gång träffat alla mina 4 barn, vissa av dom oftare.. å Det är så härligt,

Nu har hösten kommit på riktigt det regnar både vatten och löv, å det är lite sorg i det för min del, jag älskar när skogen och lövträden brinner.. det är så vackert med alla färger, Men som det ska vara håller naturen på att klä av sig för att falla i sin vinter sömn, jag önskar jag oxå fick gå i dvala, det vore väl något, att sova och vakna upp av dom första solstrålarna å se snön smälta bort, fåglarna börjar vakna å naturen böjar sträcka på sig.. Suckk. ja men så är det ju inte, Missförstå mig rätt jag gillar vintern oxå, om det blir en riktig vinter.. med snö som ligger kvar å gärna kallt så det knarrar under skorna.. det är vinter!! när den är som vackrast, när man ser snökristallerna på dom bara trädgrenarena..

Så vad har mera hänt då.. jo jag har varit i uppsala hos en vän, en manlig sådan,  Lite lusigt för jag var lite nervös innan så jag drog ett kort..Min fråga kommer jag inte riktigt o håg, men dettta var en manlig vän som jag messat å pratat med under några månader och som jag verkligen tycker om.. nu var det dax att umgås en längre stund..

Disruption: ( avbrott)

"Detta kort varnar om en skakig grund på ett ostabilt fundament.Som bäst påminns du om att det är nödvändigt att skakas om lite när det behövs.( Wake-up call).Det är en varning om att du behöver vara allert och vaken när du ska ta ett beslut.

det kan oxå vara ett tecken på total förstörelse för nått du jobbat hårt på att få, eller lyckas med. Tänk på att gudinnans väg är en väg full av mystk och kaos, och ur kaos kommer ordning..Störningar orsakar ofta förseningar och det visar ofta på att man har dolda möjligheter iom sig..

 

Nu är det tid att tänka om, återbygga och stadga upp det som varit ostabilt. Detta tillåter dej att helt börja om på nytt. Utan denna gåva skulle du vara utan rätt stöd senare, när du som bäst behöver det..

Det större medelandet påminner dej om att allt i livet,, allt folk, platser, begrepp är på en gungig väg till helhet.Endast själen är stabil och evig."

Med tanke på vad korten sa tycker jag att jag fick ett klockrent svar som vanligt.. det var ju därför jag åkte till uppsala för att ev bygga upp något nytt..

Parantes: fick ett underbart mess från mitt x "Tänker på dej med kärlek å önskar dej lycka till.komihåg att du är bland det bästa en man kan få." ja han visste så klat om att jag åkte å varför han är en av mina bästa vänner .. slut på parantesen:.

Å hur det gick;) ja ni det gick väl bra, vi hade en mysig kväll med god mat som han lagade, vi åt dagen efter en lunch på ikea, lax mm gott, var på loppis å fikade när vi kom hem igen, han är en underbar man, trevlig, omtänksam..mm allt man kan önska sig..
jag åket hem nu på tisdags em, i regnet, men det lättade upp imellan åt, skönt att komma hem faktiskt, även om jag blivit bortskämd å haft det bra, träffade simone en stund. sedan vart det dröna i soffan..

Idag onsdag å jag har sovit rätt ok. ska ev på spökjakt senare på dagen. skulle varit i åkersbega med syster på en oxå, men den blev inställd..

Regnet vräker riktigt ner här, å jag ska nu krypa upp i soffan med kaffe å kolla ett avsnitt av vampiry dairy.

Ha en toppen dag och jag hoppas vi ses snart igen å tills dess.

Njut av naturens gåvor och ge bort ett leende till någon du möter.. för just du kan rädda deras dag..Med kärlek till er alla från mig// Kramar

8 okt 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)