midsommarhelg

God morron gott folk.

Hoppas eran midsommar varit bra, min har varit toppen, skrattig mm.

Midsommar "firades" i brottby vid kvarnen, mamma, sten, rosa, ellan per , hanna , hannas kompis å jag.För en gång skull var det inte massa barn å barnbarn som var med bara det är ju ett under.. skönt att vara lite vuxen eller nått. haha. vi systrar hade rätt kul och blev typ lite barn på nytt, stackars broren, han blev nog lite utanför.. inget vi gjorde medvetet, men vi systrar har haft en period där vi glidit från varandra lite å nu är vi på väg tillbaka till varandra.. å det är så härligt..

fika, god mat fika å tårta, magen stog i 4 hörn när vi åkte hem.. satt å väntade en stund på skypen, men ingen där.. När jag skulle sova skickade jag en önskan till universum om att träffa g på skypen.. dan efter..

Haha.. underbar början på morgonen, vaknade med ett ryck men tänkte sova en stund till för kl var inte så mycket.. men rastlöst gick jag upp tog luren å där var han..:) vi " pratade" nästan 2 tim innan det var dax för honom att arbeta.. vi pratade om viktiga saker som rör hur vi ska träffas.. hmm. lite nervöst men ser fram mot det som 17 oxå. Han är så annorlunda. respekfull, omtänksam mm.. Jag vet om det är för bra för att vara sant är det troligen det. men jag har oxå hört att det finns såna män, så jag sattsar å tar chansen..Morgonen kunde inte börja bättre.. sedan chattade jag med en annan vän en stund innan det blev dax att hoppa å studsa. ( mitt sätt att komma lite  form å det gör mig glader) scooter.. bra musik att dansa till ökar pulsen..

Påklädning för att gå till ellan, å träffa mina systrar, Tina inräknad oxå..Började med fika.. suck mera att stoppa i magen hur ska det gåå ;) ..När Rosa kom gick vi ner till sjön, vi var vid grillplatsen först mn där hade dom tagit bort bryggorna.. suck jag hittade i allafall ett snäckskal. som jag tog med på vägen. Vi gick mot badplatsen å hamnade i en stor svärma av knott, vi såg oxå liljor massor av dom i vassen.. prat å lite flams men fortfarande rätt lugna..

jag år rosa tog av skorna innan vi gick ut på bryggan.. vi satte oss för att njuta å meditera lite skicka tacksamhet för gåvorna moder jord ger oss. frukt, bär, vatten, fisk mm..

Tina lade sig ner å efter en stunds tystnad började hon skratta.. omotiverat, så jag sa dela med dej.. haha å vad händer jag känner hur det bubblar av skratt i mig så jag bara släpper ut det haha jag å tina skrattar å dom andra två hakar på lite tveksamt men skratt är smittande..tina föreslog att vi skulle sätta oss i en ring å fråga pendeln. det kom lite folk till stranden för at ungarna ville bada.. å vad ser om 4 kvinnor på en brygga som sitter i en ring .. haha.. men vi hade en del frågor som rörde oss 4 som grupp, som vi fick svar på. vad frågorna var Nej! det berättar jag inte..Under skratt, flams, å sexistiska skämt gick vi hem till ellan, haha. mycket tok kom det å vi skrattade mycket..

Middag hos Ellan var som vanligt superb.. vi åt igen så magen stog  4 hörn, nå jag jag får dra in lite i veckan..Vi slog oxå upp lilja å knott. å dom handlade lite kort om att samarbete. å det hade vi ju gjort hela dagen.. klockrent. så klart drog vi kort innan vi gick till sjön eller jag gjorde det, tina å ellan hade redan gjort när jag kom. Jag fick svärdprinsessan..Kommer inte ihåg riktigt vad den står för men hade med kamp att göra att gå sin egen väg å våga kämpa för det man tror på.. haha ja det har jag väl gjort hela mitt liv.. å just nu mera än nånsing. kan jag känna, både när det gäller det andliga å mitt liv i stort..

Vi tog fram pendeln å frågade lite till, sedan fick tina oss att hålla varandras händer. å  bara öppna å se vid som kom till oss. å jag kan ju säga att vi var inte ensamma. Jag känner hur hela min kropp börjar röra sig fast jag sitter ner. börjar typ svaja, fötterna hoppar å hela jag spritter av glädje , livslust å frihet.. så otroligt konstigt..känner inte igen mig själv, ( nästan som ett barn)  är som en annan tagit sig in i mig å använder sig av min kropp, nå ja, det blir en blandning, av bilder, skratt å flams, skämt å hoppande å stundsande. medans vi sitter där.. till slut måste jag avbryta jag håller på att gå i bitar av tokigheterna.. inte obehagligt mera.. galet.. vet inte hur jag ska beskriva det..

Nå ja vi avbryter kvällen senare under skratt å mera flams, jag skrattar så jag håller på att få ett astmaanfall, å detta händer flera gånger under kvällen, jag får ingen luft så mycket skrattas det.. helt galen, så man kan säga att det var en helt galen, magisk dag.. å jag är så säker på att freja var med oss hela vägen å oxå frej men inte i samma utsträckning.. ja det passade ju bra då det är en fruktbarshetsfest..

Rosa körde mig å tina till stationen. där vi väntade tills tinas buss kom. jag hittade en pinne som såg ut som ett ankare, den bara låg framför mna fötter.. märkligt, den tog jag med mig..

Bestämde mig för att träffa sonen å dottern på lilla dublin, då jag fortfarande var upprymd å inte kände mig trött fast jag gjorde det innan.. pratade med nina i luren medans jag väntade.. satt en lten stund med ungdommarna på krogen sedan började jag skratta igen omotiverat så dom frågade vad jag druckit å hur mycket, jag kunde ju inte ens förklara vad jag skrattade åt.. men jag tyckte det var kul..

Kände vid 12 att det var dax att ge sig väg hem. mimmi körde mig, jonas å sandrine åkte oxå hem samtidigt..

tackade mina guider å alla som varit med för en toppen dag om än lite galen.otvungen å fri..med mycket kärlek, skratt å samhörighet..

Har sovit så gott i natt, vaknade vid 4 första gången men somnade om rätt fort. gick upp vid halv nio, Nu har jag intagit frukost tillsammans med super naturall..

Men kände att jag ville skriva av mig lite innan det är dax för hoppa å studsa, sedan ska jag till linda å möta 4 vikingabarn.. blir en bra dag trotts allt idag oxå.. det vräker ner utanför mina fönster men det känns bara friskt och renande..

Ha en härlig dag/ gå med gudinnan. sprid ljus å kärlek, det är så lätt, allt som behövs är ett leende till nån ni möter eller ett vänligt ord till någon nära..

Kram till er alla. <3 just dag känner jag mig extra kärleksfull så idag ska det kramas på alla jag känner..

laughing

22 jun 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)