morgonpromenad..

Söndag morgon å solen skiner genom lite på en molnig himmel. Jaghar haft herrbesök i sängen hela natten.. haha den enda mannen i mitt liv som inte sviker en.. Jag pratar så klart om basse bus..Denna underbara hund som i dagara varit en del av vårat liv i 12 år.. otroligt att han är så gammal, å endå inte inser det, alltid.. han börjar höra lite illa tror jag men det kan ju oxå vara så att han hör vad man säger å bara skiter i det;) med ålderns rätt.

Annars har han varit en lätt hund att ha med att göra. faktiskt, lydig, go , glad å älskar alla..utom möjligen kimera som han ibland tycker är en pain med sina konstanta kärleksförklaringar.. då brukar assar titta vädjande på en å säga med sina ögon, hjälp mig.. han är så himla snäll att han inte ens fräser ifrån själv.. vårat fel?! ja troligen.. då vi hjälper honom å tar bort kimera.. Kimera ä oxå en lustig hund,som man bara inte kan låta bli att tycka om, hon är nog som sin husse, har damp,, typ, go, glad energisk så man blir galen på henne.. å fattar verkligen ingenting... trots hårda försök fattar hon bara korta stunder att man ska gå fot.. haha man får slita hårt å endå går det verkligen inte in.. hon är så valpig å impulsiv, som jonas..Men han har stenkoll på henne när hon är lös å hon kommer så fort han säger till, dom hör verkligen ihop..

Nu var det ju så att jag inte tänkte skriva om våra djur.. haha så det kan bli. Varit ute på en vacker morgonpromenad med assar och såg att dom börjat ta upp båtarna från hamnen för vinterförvaring, Suck det måste ju betyda att det är Höst!  Jag älskar hösten, när hela natuen fylls av ett fyrverkeri av färger.. Det är så otroligt vackert att vara i en skog när naturen nästan brinner av alla dess färger,.. Det får mig alltid att tänka på svanberga när vi bodde där i torpen , från garaget var det en liten backe upp till huset, å den var kantad med stora träd på ena sidan då det förövrigt bara var skog bakom.. den backen brann bokstavligen å det var som en stor vägg av alla dess färger, så fruktansvärt vacker.. jag brukar varje år ta en tur dit bara för att se det igen. så jäkla synd att man inte har tagit ett kort medans man bodde där.. det var verkligen en färgprakt..

Veckan har gått så jätte fort fattar inte vart dagarna tar vägen, ok, har väl inte haft den bästa å effektivaste veckan.men har pratat lite med cian som det var länge sedan man såg. det var trevligt att se henne, annars går dagarna nästan spårlöst förbi, vaknar, kaffe , ut med assar å sedan vila , det har blivit mycket vila sista tiden då jag inte varit riktigt i skick..inte haft någon direkt energi att prata om. men det blir bättre  tror å hoppas jag, varit till ds med linda en dag,  Å just det vi var till vikingabyn i torsdags efter simone slutade jobbet å plåtade lite , ca 500 bilder blev det Det var rätt härligt att bara vara i en tom vikingaby,, å assar sprang omkring och gjorde lite inhopp på bilderna när han kände för det;) haha jag lyckades lämna en fornlämning oxå.. min borsta  ligger typ vid trappan ner till vattnet.. slängde den där när simone skulle ta lite bilder.. nå ja. det var bara köp en ny.. ingen skada skedd.

Igår kom min syster ellan förbi på en fika. Vi tog en promenad till socitetsparken där dom hade skörde marknad fint väder varmt å rätt hyggligt med folk.. men en rätt liten marknad, sedan blev det en tur på stan å kaffe å muffins på coffe house? osäker på hur det stavas.. De var en trivsan em å vi fick några timmar att bara försvinna, sedan körde jag ellan hem jag skulle endå hämta bassen. Detta lilla gjorde att jag blev lite inspirerad å fick en liten energi kick, så tack för det ellan...Lov u.. När jag kom hem, började jag sitta vid datan för att kolla en serie jag håller på med, men är lite rastlös så det blev så att jag översatte 5 kort från wisdom of avalon från engelska till svenska.. helt utan hjälp av googels översättningsprogram. hurra för mig!! kan mer än jag tror.. sedan kom sonen förbi med sandrin så klart.. det blev skratt å prat, sonen är ju som han är man kan ju bara inte låta bli att älska honom..Visst en pain ibland men innerst inne är han en liten pojke med ett stort hjärta, även om han inte visar det så ofta.. men vi som känner honom ordentligt vet att det är så..

Träffade på dennis oxå när jag var till kryddan för att köpa mjölk med assar på kvällen, kom han farandes å jag mig en kram så härligt med mina ungar, träffade på joakim oxå som satt utanför ,, lokes bror, kramade om honom lite oxå trots hans kompisar,, men vad då.. jag har känt honom sedan han var typ 3 år eller så..

Nu väntar jag på mitt x jag ska hjälpa honom att handla lite mat. Han är ju som ett stort barn han oxå. men han tillhör faktiskt oxå en man man kan lita på man kan lita på att han är totalt opålitlig;)  nej då skojar bara. men jo lite sanning är det. Men han ställer alltid upp när han är ren, om jag är arg, ledsen eller bara vill gnälla å tycka synd om mig själv, ja då ringer jag honom å han kommer om han är i skick.. sedan kan han stanna en dag eller så å se till at jag mår lite bättre , Fixar mat och choklad.. det borde finnas flera såna x..

Så egentligen är jag riktigt välsignad.trots en kropp som svackar å är dum så har jag endå en familj som finns för mig och förhoppningsvis älskar mig som jag är.. jag har extra barn som bryr sig, Jag har riktiga vänner som finns för mig.. Å så x:et å så klart assar som älskar mig villkorslöst..

Vilken tur just jag har. Å jag lider med dom som känner sig ensamma, å kanske inte har folk i närheten som finns för dom.. tänker en tanke för dom, jag ber inte så ofta men det händer ibland å då brukar jag be om beskydd till alla utsatta vilka dom än må vara.. å alla ensamma om att dom ska hitta någon som bryr sig..

Assar ligger vid min sida å sover, medans jag sitter här, nu ska jag invänta leif, sedan blir det linda kl 2 för sy träff där jag förhoppningsvis träffar på simone oxå.. för nu är det bara 45 veckor kvar till medeltidsveckan å det är mycket nya kläder som ska sys å korrigeras;) ..

Ha en fantastisk dag! Andas in den friska doften av Höst å njut av allt moder jord erbjuder just dej, Men tänk på att lämna en liten gåva å var tacksam!!

Sänder er alla en Kärleksfull tanke. Å är tacksam för att ni orkar bry er å läsa mina rader// Siv

21 sep 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)