namngivning

Hallå Gott folk.

den här veckan har jag jobbat en del å det har varit härligt även om man nästan flytit bort. Tagit mig ett dopp oxå.. i erken å i havet.

Men varit lite lat när det kommer till det andliga. men samtidigt har jag njutit av vinden å måsarnas tjatter,,

Försökt att bara vara här å nu.

dejtat en man från satt i parken i skuggan under ett träd och pratade å hade det rätt bra.. han var jätte trevlig så vi får se, Nu är det så att min syster anna sagt att jag kommer träffa en man på gotland .. å det ser jag fram mot..;)

idag fredag ska jag till vallentuna för att namnge 2 pojkar, jag har så klart gjort en del förberedelser för det som att göra en varsin amulett.Idag ska jag skriva papper med deras namn osv..

Det ska bli spännande då det är det första sedan jag fick till mig cermonin.

Ni ta tag i dagen handla lite så man överlever den här kommande veckan..

 

Nu är det gjort. fredagen kom å jag åkte till vallentuna på em, träffade pojkarna å deras mamma. härliga ungar å maritza oxå..

Fika lite prat å miklo som är ca 4 år var mycket nyfiken på "häxan" som kom, hans kompisar ringde på dörren å ville oxå se häxan stor uppståndelse, jag hade ingen vårat å såg inte ut som en häxa, dessutom är ju häxor onda;) haha söta barn.

vi tog en promenad till en skog i närheten där stall maja låg när jag var tonåring. där hittade jag en flat sten med 3 enar runt ( tror vi varit där förut) å hållt rituall.

Vi var överens om att det var platsed, gjorde ett litet altare på den flata stenen som passade för endamålet. en gudinna, en delfin ett ljus åen örn. pojkarnas amuletter .

Sedan kallade vi n elementen, å miklo tog det på största alvar å vände sig mot rätt håll  å var så stilla å medgörlig, även när det var klrt å jag presenterade dom mot varje väderstreck.

Härligt magiskt å mamman var så glad, rörd å nöjd.. hon fattade inte att ungarna varit så stilla å alvarliga.. härligt.. .

Dom fick varsin ljuslykta med ett ljus som ska lysa så dom alltid hittar vägen hem.. å amuleterna på.. sedan tackade vi och maritza tog kort på mig å barnen..

Härligt var det. miklo bar sin lykta hela vägen hem, vi tog en annan väg han ville gå själv med mig , vi pratade om troll, häxor å tomtar.. härligt samtal.. gosingen..

Banen var rätt trötta när vi kom hem, varm dag å vi gick ut sent vid 7 tiden å det var fortfarande varmt.

Barnen på gården kom igen för att hälsa å kolla om häxan var kvar.

Fikade pratade och had en trevlig kväll med maritza.. samma intresse visade det sig alltså musiken å stampamdet. haha. roligt.

Åkte hem var så nöjd å kände mig så glad, å nöjd,, bilder finns på fb. då jag inte vet hur man lägger in här..

Lördagen loppis, sedan iväg till tina.. härlig träff med systrar å tina, var till en trefaldighets klla, å offrade lite å fyllde våra flaskor, rent klart gott källvatten..

Sån härlig kväll, prat, skratt å alvarliga samtal blandades, god mat oxå så klart.. sedan dax för hemfärd. då ville inte min bil. men det har ni nog sett på fb...

Nå ja, nu är det måndag, jag åkte med jonas å hämtade hem min bil racade lite sista biten, kul som 17 . fy på oss, förstår vart jonas fått sin klumpfot från, när jag är lika omogen ibland, men vlle hem fort, full värme i bilen som om det inte var nog varmt endå;) nå ja ett fönster öppet å takluckan fast det hjälpe inte mycket. sedan kom ellan, vi skulle åka till åand med 14,45 båten. haha vad hände;) vi pratade, lyssna lite på musik gick till bilen å upptäckte när vi kom ut på kapelskärsvägen att kl var 14, 37 ca.. finns inte en chans i helvete att hinna till båten.. skratt..

Nå ja vi åkte till rådmansö å fikade hos eva å gösta, då kim var där med barnen, trevligt var det att sitta på altanen å fika å prata,

nåja vi gör ett nytt försök på torsdag..

Hoppar å studsar emmelan åt är glad, gillar musik å älskar att leva..

kan inte ens i ord utrycka vilken livsglädje jag har just numm börjat packa för gotland... längtar.. ta hand om er allihop.

<3 sprid kärlek, ett leende gör så mycket!!

28 jul 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)