onsdag..

En vanlig dag. men full rulle endå. Dagen började för min del kl 6 då jag vaknade pigg som en mört.. Gick upp drack kaffe å drönade å läste ett fint kärleksmail. från g. som han skickat kl 2,30 hur man ens orkar tänka på mig då..

Det börjar bra tycker jag gillar att börjar dagen med mail som gör mig glad..Vid halv 8 var jag jätte trött igen så jag gick jag å lade mig å sov en tim till, sedan var det bara att masa sig upp å upp till assar, för att gå ut med honom, en jag tog med honom hem istället.

Träffade på nina, vid kryddan kramade om henne å pratade en stund..

Leif kom sedan så jag fick lite sällskap, sedan dök jennifer upp, som vanligt.. trevligt att hon kommer hit en gång i veckan.. så vi fikar å pratar lite, sedan dök ellan upp å lånade mig data en stund...

Tvätta måste man  ju göra oå, så jag tog min stortvätt på 3 maskiner som inte ens var fulla.. så mycket tvätt får jag på en vecka.. ;)

Full med folk som sagt men det är ytrevligt, sedan dök jonas upp, vi åkte till kryddan å handlade lite sallad till middag, sedan kom sandrine å simone med kina mat . som dom åt här tillsammans med oss.

Nu ligger jonas å sandrine i soffan, jagär rätt trött, men en bra sak hände endå..

Doktorn ringde från ds. å ville sätta in en behandling på en gång, så jag slipper vänta på att få tid. . men han skulle fixa en tid endå, så från i morron ska jag äta kortison tabletter, 3 st varje morgon..

men jag behövde inte tänka på någon diet enligt honom.. så jag ror väl på det.

Han sa att tabletterna skulle få mig att känna mig som en prinsessa redan efter några dagar, jag skrattade å svarade, " det blir en ny erfarenhet då jag aldrig känt mig om en prinsessan förut".. trevlig läkare..

Jag har sytt mycket sista tiden fäller in sömmanrna å det är lindas fel, hennes påhitt så hon smittade mig..

Har inte skypat på hela dagen med g, å saknar honom, men å andra sidan har jag fått två mail av honom..

Nu ska jag umgås med min familj.. innan dom åker hem till sitt.

Ha en trevlig kväll/ kramar

25 jun 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)