operation mm

Ja jözzez vad tiden går fort den bara springer iväg å jag blir aldeles yr av det..

Ja då började veckan med att leif skulle operera si för ett stort brock i ljumskarna på bägge siderna. jag väntade snällt med honom då han var lite nervös.

Åkte sedan hem under tiden han opererades, var med simone å fikade när han inte hört av sig vid halv 7 blev jag lite orolig så jag åkte till uppvaket, jodå han var vaken, men fick inte åka fören han hade kissat ok. satt å väntade en stund medan han sov mest

, man får tydligen inte vara ensam efter man varit nersövd så dom hade redan frågat om han hde nån som skulle se till honom hemma.. Jag gav upp efter nästan 2 tim, å åkte hem dom skulle rings senare eller så skulle han stanna över natten,, Men kl 23 ringde det å han fick åka hem, så jag hämtade honom å bäddade ner honom på min soffa för natten.

Dagen efter Började jag mitt nya Jobb. Hurra!! Attendos boende i färsna, med inriktning på natur å trädgård. där är utevistelse prio nr 1 och inte städning som det ofta är på boenden.. så härligt. Trevliga boenden, Trevliga arbetskamrater, flera av dom har jag jobbat med på ros..

Så vilken höjning, fast schema, månadslön å bara massa fördelar bla. att jag bara jobbar kvällar å helger, som jag själv ville, då jag inte direkt är någon morron människa .. ler.. tidigaste jag börjar är kl 14 det är 2 g/ 4 veckor.. jobbar varannan helg oxå.. Känns bara så härligt att äntligen må så bra att jag kan börja lite annat än bara vara hemma å bli lat..

Umgicks med loke på fredagen då matte å stina skulle i väg, morfar tog över när jag skulle till jobbet..

ledig helg, men ledig vet jag inte direkt men jobbade inte i allafall. Lördagen lite stressig, föri linda, apoteket å till uppsala, där jag mötte up R , vidare till gävle där han skulle kolla en leksaks bil,, haha chewa pickis... det blev bilköp, sedan mot uppsala igen, fikade å tankade vid gävle bro, åt en underbart god choklad kaka till kaffet, som bara smälte i munnen typ,, så gott. så vi åkte varsin bil ner, trist utan sällskap men hittade radion i fin volvon å poppade lite ..resan gick bra.. middag å hämta min bil vid ikea sedan hem å softade.. trött på att åka bil, nej varför tror ni det:).. det var i allafall på det hela en bra dag, då jag verkligen gillar sällskapet..

Söndagen blev en ute dag, jag damsög min bil, vilket verkligen behövdes, å R krattade löv flea timmar, medans jag kolla tv, å va ute å pratade ibland då jag var klar med bilen rätt fort.. Middag å sedan en liten vila innan vi åkte till klubben, för att visa upp nya leksaken.. Verkar vara ett rätt ok ställe, var inte så mycket folk när vi var där, men det droppade in hela tiden, vi åkte hem tidigt då R skulle upp mitt i natten för att åka å jobba å då menar jag mitt i natten.. han var uppe vid 3 tiden tror jag.. jag somnade om.. å vaknade aldeles ensam  övergiven.. nej då ingen fara jag visste om det.. så jag tog det lugnt, fikade, bäddade, å lite sånt innan jag begav mig hemmåt..

Plockade upp x.et i rimbo för sonen som hade köpt oxfile å ville att jag skulle tillaga den bjöd oss på middag hos mig på måndagen.. men det blev en liten miss tyvärr, vi fick inte tag på sandrine å hon hade nog glömt.. så vi åt lite å jonas fick med sig matlåda till sandrine.. ..

Jag iväg på jourmöte, fika,prat å planering, gick rätt smärtfritt.Var hemma vid 21 typ..

Igår var jag med jen å simpan på loppisar, vi gjorde ett himla fynd på returskänken då dom har halva priset på tisdagar och dom ska flytta snart så man fick köpa en kasse med div. tyger för 20 kr, jag hittade ett par julgardiner, simone plockade oxå gardiner, grytlappar, förkläden mm. det fick plats rätt mycket i en påse.

Idag onsdag har jag bara fikat med några kvinnor från jouren, träffat linda snabbt, varit i finsta å blivit fotad av tinne som är superduktig,, haha vilket äventyr, inte lätt att vara lättklädd när det blåser å ä kallt i luften å blött i marken..ok inte helt naken då men bara ben. osv.. blev väl nån bra bild hoppas jag, känns ju rätt obekvämt att bli fotad.. haha.. ingen modell direkt å inte van.. men det var en bra em på borgen. har sett några av bilderna å dom är bra. men inte konstgt tinne ligger, kryper å krälar för att få bra vinklingar..härligt.. var lite blåfrusen men vad gör man inte för konsten ...

var förbi hos simpan när jag åkte hem å hämtade mina saker från igår, nu har jag ätit sallad pratat med r i luren, ringt några andra samtal oxå,, så nu får det vara nog..

Just det jag drog ett kort i fredags för helgen det blev The Cow:( har fått den förut).Näring, överflöd , fråga, ta imot.

Kon säger:

"ta min mjölk, jag kan alltid föda dej,Jag äter gräset som den goda gudinnan skänkt och som i sin tur skänker dej tur och lycka.Näringen tar aldrig slut när jag visar mig, glöm inte att bruka jorden så gräset gror. Överflöd görs uppenbart ur ett universellt system,

Gör din del, och jag gör min med glädje.

Fråga och du kommer att få alla välsingnelser jag har att erbjuda. Kon påminner om att det inte är någon brist på välsignelser i världen.Be om att få delta i detta oändliga överflöd och du kommer att få exakt vad du behöver.."

reflektion,

Ja jag fick det jag ville under helgen, god mat som R lagade åt oss, trygghet, samtal och skratt. allt jag ville ha fick jag ..så det stämde rätt bra..

Ikväll har jag dragit ett kort till för den kommande helgen som är en arbetshelg.

Kort 38 protection fick jag .

" det här kortet påminner dej om att skydda dej själv och vara uppmärksam på dolda "agendas"( kom inte på nått bra svenskt ord)

Är du för öppen? du kanske inte inser det, men du kommer att upptäcka att du är en måltavla för andra, speciellt om du är ett glänsande ljus. Men än är det inte tid att blända ner ljuset, utan kom ihåg att en andlig krigare eller en prästinna alltid måste lära sig att kamoflera sig och vara beredd på att bli attakerad.

Detta handlar om rätt andvändning av makt, snarare än att använda våld- det första kommer från en högre plats med stark integritet och den senare från en lgre bas med negativa energier.

Komihåg att gå på den högre marken, men bär en kappa av beskydd.

Be dina guider och änglar om beskydd, för dom kommer alltid om dom blir tillfrågade. Var sansad i allt du gör fr detta är inte rätt plats att ta strider och risker.

denna markör låter dej veta att du på inga sett kan bli skadad så länge du ber om beskydd, det gudomliga kommer att ge dej det.!!"

Reflektion...

Nytt jobb , jag är en krigare och vill att det ska gå rätt till och att alla ska må bra, det kanske kan sticka i ögonen på vissa inte vet jag, men jag kommer inte ta onödiga strider utan framföra saker med en  vänlig röst och inte klampa på i ullstrumporna, Det här stälet är nyöppnat, lite rörigt men vi jobbar alla åt samma håll så det ska bli bra med rutiner och allt ska falla på plats ,, det tar tid ingen ide att stressa fram nått, utan ha tålamod.. Jag är övertygad om att det kommer bli jätte bra i slut ändan..

20 nov 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)