reiki och motorcycklar...

Fredagen vaknar av att klockan ringen jag har lovat att stå i rålambhovsparken å ge reiki,

hmm eftersom jag haft kram dagen innan så är jag lite tveksam..

Men samtidigt vägrar jag låta min kropp styra mig allgt för mycket..så jag hoppar in i duchen, plockar i hop mig lite å börjar bussfärden. under den har jag sällskap hela vägen på skype.. så tiden gick fort.

Mötte upp härliga Tina i stan. kommer inte ens ihåg vad latsen heter. men sedan en kort promenad till parken.. där vi snabbt httade reikiförbundets blåa tält.. Efter presentationer  å lite prat började folk droppa in, vackert väer är ju alltid bra oxå..Jag hade tagit med mig mina kort för att dra ett under dagen när det var lite dötid,, haha. vad jag bedrog mig det kom massor av folk som ville prova på . vi hade 2 bänkar end 3 healers vid varje å vi stog nästn hela tiden.. men det droppade in ett par till under dagen så jag å tina smet i väg å åt. tai wook. jätte gott å peppar peppar magen var ok nästan hela tiden hade nån kramp bara.

Tankken var att vara dä nån tim, men tiden gick fort vi stog 3 med stolar till sist å gav sittande healing.. härligt dagen gick så fort..

Vi  började röra oss efter 18 nån gång..Så på bussen hem drog jag kort för lördagen. jag fick hjorthnne.. som står för stolthet å ledarskap..att vara säker i sin roll mm..

Hmmm intressant men känner mig rätt stolt även om jag inte är någon ledare direkt, me gillar mig själv bättre å bättre. det handlar ju oxå om självkänsla å självförtroende.. å det blir bättre för varje dag..var rätt nöjd å glad å trött med dagen, Tanken var att lägga mig å sova men jag gick förbi jossefin på vägen hem, hom följde med mig hem å jag köpte en liten pizza på vägen som vi delade på. vi pratade å umgicks en bra stund. när hon gick hoppade en kompis upp på skypen. så det blev tt längre samtal med honom.. han är kul å jag somnade senare med ett leende .. somnade vid ½1...sov rätt ok..

Uppe vid 7. då det började mullra utanför lite sporadiskt mc på väg;)  det blev kaffe å frukost på balkongen solen sken å det gjorde jag oxå man blir så glad när det kommer motorcycklar .. härligt å ja satt på första parkett!! Vid 10 kommer lindaå loke på med mera kaffe å ut med filt på gräset utanför balkongen. sedan droppade det in folk, matte, stina, leif, smone å linuz..å massor av mc.. en härlig dag med prat å skratt..

En sväng i parken med ellan, eva mfl.. Träffade på Leif syster ylva.. som sagt en super dag.

Middag hemma med ungarna .. härlig att ha dom här.. tyvärr kom inte dennis men vi ska ta det en annan dag.. saknar honom.. så klart.... Mycket prat skratt å en del dricka på ungarna

Linda tog loke å åkte hem eferåt dom andra tog sina öl å gick till parken igen ..Jag åkte på att ta hundarna men vad gör man inte assar va hos mig hela dan, så jag tog en promenad till jonas å tog ut kimera .. å gosade med henne å hämtade koftor åt ungarna.. sedan till parken med det å pratade lite med ungdommarna.. Leif gjorde mig sallskap..

Hemma igen ute med assar å njöt av svalkan å tystnaden.. skypade en liten stund med g..

solen hade tagit ordentligt. smörjde mig sedan var det bara att lägga sig å somnade rätt fort första gången å länge jag lade mig före 11..
Jag nu är det ett år kvar innan nästa mc träff här.. suck.. men om en månad ca.. blir det american car.. å det ser vi fram mot..

Ha en härlig söndag tänk på att solen är så stark.. Här är umöret på topp å loke sjunger i bakrunden.. hurra!!! å så fick jag etas böcker i går.. härligt livet leker å jag är med.. ..

Ta väl vara på er..// Ljus å kärlek till er alla..<3

 

8 jun 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)