så kan det gå..

Ja var på min dejt,, träffades i rimbo, han var inte vad jag väntat mig typ 190 lång , blond å såg bra ut..stor var han oxå..

så vad göra jo vi åkte en sväng med bilen, han skulle visa mig en badplats som han inte hittade haha.. så vi åkte runt på småvägarna i rånäs.. hamnade utanför rimbo å så småningom i norrtälje så vi tog en sväng på nya vägen när vi endå var där.. vi pratade en massa å det kändes rätt bra..

Vi hade  ju pratat en del på nätet å via mess. å på nätet hade han inte nån bild. haha.. kramades när vi skilldes åt å jag han inte mer än sätta mig i mn bil så började han messa mig.. ;) sedan pågick messandet fram å tillbaka tills kl var ½1 ca.. haha. han pratar mycket i luren på jobbet så avskyr att göra det på fritiden. Nå jag vi kom överens om att träffas igen.. men han är rätt fullbokad så det skulle inte bl fören typ v 31.. men fter en hel tisdag med mess oxå, ska han försöka göra sig fri redan på torsdag;)

Har varit hos linda en sväng på kvällen å skulle sy, haha inget sytt inte anne var där med barnen, leif, simone å jag. blev mest prat om män.. haha det visade sig att en som tagit kontakt med mig vet linda, simone å anne vem det är. men jag förstog det då han hade samma intressen som linda.. haha..

längtar till gotland.. så mycket.. loke sjunger i bakrunden å leif kollar tv. han ska hjälpa mig i morron..

Nu har jag träffat honom igen.. så mysig, vi får se om det blir något, Han jobbar mycket och hans stora intresse är fiske.. haha. han tävligsfiskar.. stackarn kan ju inte han hjälpa.. men han är snäll å go å kram vänlig;) å får mig att le..

Idag fredag ska jag äntligen börja jobba ska bli så skönt. i Går hade annika talat om på ros att jag var redo att börja jobba dom ringde mig föer 11 i gr å bokade in mig.. skönt att man är eftertraktad på arbetsmarknaden;)

Men idag blr det rimbo, men först en lunch dajt med sonen kl 11.

Så härlig att vara tillbaka på jobbet, Möttes av ett leende, å en kram. det värmer, när det är från ett autistiskt barn.. kvällen gick bra vi promenerade, å jag passade på att njuta av skogen, lugnte å kände hur mina livsandar saknat naturen fast jag varit ute i den så mycket jag kan, så är det skillnad att gå på en skogsväg med massor av härlig natur , å hittade lite grässtrån som jag plockade och en vacker fjäder..

Var rätt nöjd med kvällen när jag körde hem vid 22 tiden, x ringde å vi hade ett litet djupare samtal.. vi är överens å det känns bra.

Idag lördag var jag uppe rätt tidigt, passade på att ta med simone å annika på loppis, hittade 2 stolar till vardagsrummet för 100, köpte sedan på våran loppis 2 kuddar för 20 kr st. vilka fynd.. En tur till Rimbo för att träffa sirkuu en stund blev det oxå, nu har har jag översatt klart ett kort jag drog i går kväll,

Draken.

står för makt och styrka..

Han kommer för att erbjuda dej makt och styrka, för att förstärka dig på den här delen av din resa..Draken symboliserar riktig styrka som du inte kan hitta i ditt ego eller i din personlighet.

sann styrka finns djupt i din själ, så kalla på dakens själsliga styrka å du kommer en stor resurs för att stärka din beslutsamhet.. ... angående moral, integritet och syfte om du kämpar med desa frågor kommer draken att återställa det hos dej.

Kom i håg att kraften i den andliga världen kan aldrig bli bruten.Verklig styrka finns inom och inte ute i världen.

Förväxla aldrig en mild man med en svag man..

Titta efter en signal ´-Draken göralltid nästa steg synligt och klart, och den ger dig styrka att ta nästa steg..

Den var klockren då jag kämpar en del med mig själv just nu. å har varit lite för mycket i den fysiska världen och kommit på ett sidospår en stund men nu är jag back on track..

Så nu kör vi igen..

Söndag i morron ska jag egna mig åt mest sndliga saker , meditera, healing och bry mig mer om bara mig..

Lev Livet å ta vara på alla möjligheter,,

Älska dej själv mest, det har du gjort dej förtjänt av.. kramar till er alla//

19 jul 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)