Sjuk..

Så var marknaden slut för i år, samma samma endå kan man inte låta bli att gå på den.

Onsdag den 8 var jag på ett möte i rimbo som handlade om att bygga sin hälsa, det var rätt intressant, skulle vilja haka på men just nu är min ekonomi inte den bästa så det är lika bra att låta bli..

Den 9 okt, fick jag min andra behandling med droppet, nu har jag oxå helt slutat  med endokortet å jag tror att jag har blivit lite bättre i magen, svårt att säga. så snart. idagsläget kan jag nog säga att det blivit lite bättre men jag har legat sjuk å inte ätit så mycket så vad vet jag. tror det är på rätt väg i allafall.

Lördag 11 var jag ute på kryptonite, med linda å några av hennes vänner på teatern, så himla kul, detgår att gå ut å dansa å ha skitskoj på bara vatten, vilket jag oftast gör.. orkade dock inte hela natten, gick hem vid kvart i 2 men då hade jag stått å stampat sedan dom öppnade nästan, bara några kortare vilopauser, Det var inte lika kul å lika bra musik som på nordrona när det var där.. men synd att klaga, nu var det dessutom öppet för alla så det kom allasorters folk,, men som sagt kul det med. en av linas killkompisar tycket det var så jäkla kul å häftigt att jag var med, han var nästan lyrisk.. hmm ja det är väl kanske inte så vanligt att gamla tanter går ut..å dansar till techno...

Var ett tag sedan jag skrev å vet inte riktigt vad ni missat men det var nog inget viktigt i allafall. -

Veckan som gått har jag mest tillbringat i sängen å soffan, sjuk, feber förkyld mm. avskyr det, det var väl lite meningen att jag skulle åka till uppsala. men det gick då inte..utan varit hemma å kurerat mig...

Just det fick plötsligt en inneboende oxå, en lite kattfröken vid namn bo... jonas katt, hon ska vara här ett litet tag, on bajsade på hallgolvet hos dom så då lämnar man odjuret til mamma. å där sköter on sig exemplariskt.. nå ja inget bajs på golvet i allafall, men terroriserar mina blommor, mattorna ligger som dragspel, men det gör inget hon är en  god å mysig liten fröken, som gärna sover på mig och ska gosa mitt i natten.. suck. därför har jag inga djur man blir lite låst oxå....

Varit med linda i onsdags tror jag det var å sydde ihop min luva å började på rocken, vi var hos marieloise på hennes tapetserarverkstad, jätte skönt att slippa krypa runt på golvet, när man ska klippa ut elendet.. så när jag varit lite piggare så har jag sytt det som ska göras för hand..Haft jouren oxå denna vecka . inget alvarligt men haft möte med en kvinna som behövde prata lite..Nu ligger bo här å försöker vara med å skriva oxå suck.. haha.. men i går kväll när jag kände mig lite piggare drog jag några kort..

fråga kommer jag att ha något jobb att gå till när man ska börja jobba igen.

kortet som jag fick var draken; Makt och styrka..

"Draken kommer för att erbjuda dig sin makt och styrka, för att skydda dej å den här delen av din resa.Draken symboliserar riktig styrka och påminner dej om att den inte finns att hitta i din personlighet eller ditt ego. Sann styrka finns djup i din själ.

Kalla på drakens själsliga styrka och makt, och du kommer att hitta en stor resurs för att stärka din beslutsamhet angående moral, integretet och syfte.<om du kämpar med dessa frågor kommer draken att återställa dom hos dej.

Kom ihåg! att kraften i den andliga världen aldrig kan bli bruten,Verklig styrka finns inom dej och inte på utsidan av världen. Förväxla aldrigen mild man med en svag man. <titta efter en signal. Draken gör alltid nästa steg synligt och klartoch den ger dej styrkan att ta det nästasteget.."

Ja gott folk nu tror jag att jag ger upp, som sagt inte hänt nått speciellt.. men jag önskar alla er en toppen vecka,

Jag sänder er alla min kärlek å tack för att ni orkar läsa..

ha det bra å komihåg att ett leende sprider sig som ringar på vattnet.. Kramar om er!!

 

 

19 okt 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)