stampat

Ja då börjar jag i mitten av veckan.. onsdag.. jag skypade med g, som sedan behövde låna pengar å hans anledning var lite märklig utan att gå in på detaljer så visste jag att det inte kunde stämma. ja jag skulle få tillbaka dom så klart. Hur dum i huvudet trodde han att jag var.. när jag svarade att jag inte kunde hjälpa honom försökte han ge mig dåligt samvete. haha det funkade inte heller så klart.

Sedan dess har jag inte hörat av honom.. förvånad.. nej inte direkt har haft i bakhuvudet hela tiden att det kunde vara bluff å är det för bra för att vara sant så är det nog det.

Ja jag bryter inte ihop av det ser det som en erfarentet bara, men förstår mig mindre på folk som finner nöje i att luras..Nå ja min behållning, hans lögner fick mig att må lite bra ett tag, å det finns kvar att min självkänsla mår bra..

Men bara påt igen det är ju inte så att jag är utan uppmärksamhet från det manliga släktet;)

Så jag har gått vidare...Jag har nu börjat med kortcon å vet inte om det hjälpt än men lite bättre är jag nog i magen, fast jag försöker så klart tänka mig för lite på vad jag äter, dagarna går fort, har umgåtts en del med mina barn den här veckan,

Igår var jag uppe på offen civen på nordrona å stampade med linda, var så skitkul. 2 dansgolv, 15 dj som löste av varandra å bara techno, housing å massor av dunka.. härlig värre, inte så mycket folk som jag trott det skulle vara men jag stampade typ 6 tim rakt av.. men korta pauser för toa.

svettigt å så jäkla bra musik, men fick ge upp då min kropp började protestera, men det var det så klart värt.. längesedan jag dansat å tyckt det varit så roligt, detta är verkligen min sorts musik.. en kompis till oss frågade linda vad hon matat mig med, men jag gick på adrenalinet bara så härligt, drack bara vatten.. så inte ens alkohol inblandat.

Kramades med lite folk som var länge sedan jag träffade, typ kompisar till linda som tycte det var kul att se mig.. så nästa gång kommer jag stå där igen.. Träffade på nicklas som var utanför å sa hej till lite folk, han var snäll å körde hem mig.. var hemma runt 2.. kroppen slut men svårt att sova . har varit vaken till å från hela natten då jag hade värsta adrenain ruchen...

Vi har firat loke en stund i min lokal här där jag bor så jag träffade så klart ungarna igen . loke så go å så stor 8 år.. vad tiden har gått fort..

Jag har inte så ont i kroppen idag som jag trodde jag skulle få. men det kanske blir värre i morron det vet man aldrig men hur ont jag än har så var det såå värt det. å jag kommer gå på det igen...

Måste breätta en annan sak oxå, änglar finns!!

Fick idag ett mail av en gammal vän som har en bil hon inte behöver enligt henne så tyckte universum att jag behövde den, hon ska köpa ny å undrade om jag ville låna hennes bil mot försäkring å skatten.. Så klart jag vill, behöver bil å är så tacksam för att det finns såna vänliga människor.. <3..

Men hon är sådan som person som tänker mycket på andra men jag hoppas hon inte glömmer sig själv oxå, vi har pratat lite om det. så snart är jag med bil det ska bli lite befriande.. faktiskt..

Ja Då var det snart måndag igen å jag ska ner till försäkringskassan i morron å göra lite andra ärenden.. annars har jag inte så mycket inbokat vad jag vet, mer än bio på fredag med loke, Draktränaren 2.. älskar såna filmer.. å han gillar att gå på bio.

Nej nu ska jag ta en drönstund på soffan å kolla film tror jag.

så bara så ni vet. Ge inte upp det finns Änglar omkring oss.

Lev å njut av livet.. å sprid kärlek till alla ni möter, så blir jorden en bättre plats/ Ljus å kärlek till er alla..

29 jun 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)