svårt att komma igång..

idag har jag svårt att komma igång, sov lite längre än jag brukar göra..  Intagit frukost å mina medic..

har oxå dragit dagens kort. uggla..

som står för att den hjälper mig att se i mörkret runt mig så idag ska jag vara uppmärksam på lögner å någon som försöker luras.. i min omgivning.. hmm..

 Den står så klart för klokhet å lite till.

men den får mig att fundera på om det är därför jag känner motstånd idag till att ta tag i dagen eller är jag bara lat..

tror mera på det sista.. men det går över jag måste bara bestämma mig för nu räcker det, klä på mig å ta tag i dagen..

Jobba står på chemat idag men innan ska jag en sväng till min äldsta dotter för att krama å umgås lite med henne..

dejtandet.. suck. känns inte som en prio just idag.. måste förbereda mig på andra saker som att göra en amulett. förbereda ett barn dop. som egentligen inte sks ske än, med det är lite att förbereda endå.. Måste så klart fundera å känna av vad jag ska ha i amuletten å vad syftet ska vara med den.. det är för barnet jag ska döpa..

Nu till den här världen en stund. tog en promenad på kvällskvisten i går på skogsvägarna utanför rimbo.. så härligt vindstilla å mysigt bara grusvägen jag å naturen å c så klart..

Gick genom en hel svärm av myggor.. hurra!! härligt så jag blev glader, hur sjuk är man inte då.. haha hälsade mygorna välkommna..  å blev inte stucken en enda gång..

Våran natur är så fantastisk..vitsipporna blommade å mossan sprider ut sig, ser ut som rena sagoskogen. å så alla håligheter där man Vet att det bor små folk..Livet är en fantastiskt spännande resa.. just nu i bägge världarna för min del.

Nu känner jag mig redo att möta dagen.. njut av livet å var öppen för vad som finns bakom nästa vägkrön..

Låt er svepas med av undren../ Love

 

 

16 maj 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)