tankar om livet..

Jag har haft en inre konflikt här. När man drar kort så handlar det inte bara om korten utan man påbörjar en i inre resa å jag har varit tvungen att ransaka mig själv.

Jag har kontakt med en man i usa. som om han är sann kommer jag sattsa men jag har varit lite avhållsam så klart, Jag är ju skeptisk och lite försigtig..

Samtidigt har jag messat men någon på närmare håll fast mest som vänner.

jag drog härom dagen kortet " sanning" haha så klockrent varje kort har vart men jag känner stt jag bara vill skriva om dom som verklgen fått mig att tänka efter ordentligt..

Många av korten innan har varit samma typ, tillit å sånt..

Men sanning. ja vad är sanningen , alla har ju sin egen defination på det. jag har alltid ansett mig vara en ärlig person som håller mig till sanningen. hmm men är jag det?!

ja det fick jag fundera på .Kortet säger att jag ska titta på mig själv men oxå på personer runt mig för att se om dom håller sig till saningen , å frågan var om jag är helt sanningsenlig eller om jag manupilerar omständigheterna för att få som jag vill.

ja jag messar med en man , som jag inte berättat om för g. fast å andra sidan har han inte frågat, å vi har inget uttalat även om han hela tiden säger att han älskar mig osv. men jag har bara lovat att jag ska träffa honom irl å se vad som händer. så frågan för min del var håller jag mig till sanningen. även en liten lögn är inte bra..

Jag känner mig kluven om det här.. minst sagt..Nu har g blandat in sin 16 åriga dotter oxå.. men jag vet fortfarande inte om han är sann eller en bluff. sånt händer ju..

Så vad är sanningen för mig.. sanningen för min del är att jag mailar å skypar med en man som jag inte vet om han är på riktigt... å messar å träffar en annan som jag är vän med med lite fördelar.. skratt..

Gör det mig till en dålig person?! Ja döm själva. Jag är människa å det är sanning. jag är inte perfekt det är oxå sanningen men om jag gör fel i det här ja det vet jag inte riktigt, det finns inga löften från mitt håll. å nej jag har inte sagt hela sanningen till g. å det äter mig..

Så hur man än ser på det är sanningen alltid bästa å den ser olika ut för alla.

Samma kväll drog jag tt kort till. Drottningen. som står för q makt,sexuallitet å vänskap.

Där är frågan om jag har kul och att jag ska vårda mina relationer till mina vänner och att jag ska fråga mig själv vad jag behöver.. haha lite ironiskt va..

Ok jag behöver en manlig vän i närheten, men även mina systrar å kvinliga vänner, så klart dom klarar jag mig inte utan, å ja jag har roligt, det är alltid kul med lite uppskattning å komplimanger så klart nått jag inte brytt mig om på många år..

så Slutledningen för min del. är att jag är rätt ok som jag är. Å så länge jag inte sårar eller skadar någon eller mig själv, kommer jag nog fortsätta att bara vara Jag..

Men jag ska ta en allvarlig funderare på vad jag egentligen vill med g. fast jag vet svaret.. så ursäkta en tvivlare..

Nu ska jag ta hand om dagen å njuta av den trotts mulen himmel men jag vet att solen skiner bakom å den finns inom mig!!

Ha en underbar dag..

 

 

5 jun 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)