tiden går fort..

har försökt att blogga åtminstonde en gång i veckan men blir inte alltid så, tiden går superfort å dagarna bara springer i väg..

så Vad har hänt sedan sist.. hmm..Om jag inte har sagt det så har jag nytt jobb, super kul, ett nytt boende i norrtälje med inriktning på natur å trädgård.. ja påta i jorden är väl inte direkt min grej men gärna skogen, då ni som känner mig vet att jag är lite tokig, samlar pinnar å grejer, men jag har användning av dom oxå.... så jo jag trivs på jobbet, härligt folk som jobbar å bor oxå.. Skönt att ha ett schema så man vet hur man jobbar. så det är bara fördelar..

Förra vecan var jag på sjukhuset å dom sövde ner mig för att kolla min mage igen, den här gången körde dom ner en kamea genom halsen.. suck.. nåja. dom hittade ett brock men tyvärr var jag inte så vaken så jag vet inte vart det satt.. ler.. men det gör inget jag har känt av ett bra tag att något annat är fel, halsbränna oftast å ibland fast jag intre direkt ätit nått som bör ge det..

Var hemma från jobbet sjuk torsdag, fredag. låg mest på soffan, sov å magen mådde inte alls bra.. men det blev bättre för varje dag så vet inte om det var nått eller bara tjurigt efter onsdagen, jag mådde illa å magen var i uppror..

Nå ja i lördags var jag i allafall i uppsala på julbord, Med R .. trevligt å mycket god mat, kändes inte såå bekvämt då jag typ bara känner en peson, men fick trevligt sällskap till maten.. å som vanligt äter man ju för mycket..

Efteråt hjälptes dom flesta till med att duka av å plocka bort borden för att göra plats för att dansa.. band inbokat.. som tyvärr inte dök upp när dom skulle.. trist.. Sångaren hade fått ett "psykbryt" hette det..

Nå ja vi var kvar till ca 11 sedan åkte vi hem.. haha jag fick köra chewa pickisen.. det var rätt kul, lite läskigt på vägn dit då jag var ovan med bilen å lite nrevös för att träffa massa folk. men vi kom både dit å hem utan missöden.. så jag fick godkänt..

Det är så skönt att vara i uppsala, jag slappnar av å bara är. Det är så lugnt å mysigt att vara med R. tog lite sovmorron på söndagen kände mig slutkörd, kanske för att dom senaste dagarn varit jobbiga.. inte vet jag..

Åkte raka vägen hem å hittade min son med sambo i min soffa, dom myste med bo hansson.. som kattstackrn heter säger jonas. men när hon är hos mig heter hon bara busan..  Dom passade sin egna katt hos mig medans jag var borta.. lång story...Tänk att en liten katt kan ställa till så mycket.. mattorna ligger som snäören på golven å inte där jag lagt dom.. suck, hon snor alla pennor å allt annat som är löst å inte sitter fast ..

Igår måndag var det meningen att jag skulle åka ålandsbåten men det hände inte dels försov jag mig å orkade inte stressa iväg.. utan använde dagen till att plocka å tvättade på em . försökte få lite ordning i  mitt hem..

Idag är det jobba som gäller.. ska bli kul. undrar bara vilken avdelning det blir, fast det spelar mindre roll. gillar mitt jobb. Men först ska jag hämta hem lillberra som jag lämnat hos vetrinären för kastrering, ska lämna honom hos jonas , ta ut meran en sväng sedan skulle c dyka upp, hon behöver bo är ett tag just nu för att få lite stabilitet å fundera lite .. igen!.  Hoppas hon kommer fram til nått bättre den här gången..

Nej nu ska jag iväg å hämta lillen. .. fortsättning följer..

Nu hemma å katten är på plats i sovrummet hos jonas. katten var lite groggy men inte så mycket..Själv är jag rätt trötter men det blir ingen vila här, har besök, å ska jobba sedan. men det brukar funka..Jobbet är inget problem.

Nej nu är det väl dax att göra nån nytta innan jobbet.

Just det någon har ju oxå haft den dåliga smaken att kapat mitt konto.. hmm. jag som inte har så mycket pengar upptäckte att dom försvann ovanligt fort så satte mig å kollade utdrag och till min förvåning så har det dragits pengar från två olika "butiker". den ena drog 100 ud den 20 å den andra hade dragit 105 ud.. fan jag behöver mina pengar själv efter månader av sjukpengar. så surt... Så Nu är jag pankare än vanligt..suck!! Ibland blir man bara så trötter.. nåja var på banken i fredags å spärrade kortet, polisanmälde å det enda jag kan göra just nu är att hoppas på att få tillbaka pengarna..Eller att banken kan täcka upp sånt här.. håll en tumme..

Nej gott folk. tack för att ni står ut med mig och orkar läsa det jag skriver.. så tills vi möts igen..

Ta hand om er å varandra. för just du är det bästa du har..

Kärleksfulla kramar .Siv

 

 

2 dec 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)