upp å ner..

 

Den sista tiden har varit en känslomässig bergochdalbana måste jag bara säga..

Det har funnits stunder då jag mått rätt bra å tyckt att allt varit toppen för att nästa dag tvivla och grubbla . så upp och ner....

jag har varit på en dagstripp med mig själv till åland som var rätt nyttig, det gav mig tid å perspektiv på saker å ting,

Min härliga r dök plötsligt uppe en morron då han haft en körning till kappelskär å skulle ha nästa körning i stockholm, så han mellanlandade en stund här å jag fick sällskap med assar promenaden.. så skönt att se honom en stund .

Jag har oxå fått en inneboende på gott å ont, min vän challe är bostadslös och har bott i en bil den senaste månaden med sin kille , han kom å lämnade av henne här för att han skulle få lite tid oc h försöka fixa till situationen, challe var i ett bedrövligt skick och mådde dåligt å hade ångest .. åå ja ,..jag har svårt att säga nej.. så nu har hon varit här en vecka , det är lite slitsamt måste jag säga, hon är rar och hjälpsammdet är inget sånt. utan mera mitt ensamhets behov som blivit mycket stört..

I lördags tog jag det jobbiga beslutet och pratade med r, det här funkar mycket illa, jag tycker jätte mycket om honom så är det, men när vi bara har tid att träffas typ ett dygn var 14 dag. så är det svårt att få en stabil å hållbart förhållande, visst vi nöter verkligen inte ut varandra.. haha.. men lite vill man ju nötas ihop oxå..

Det kom nog inte direkt som en överaskning för honom, vi har pratat om det flera gånger men inte riktigt varit redo att ge upp ännu, Men nu vill å orkar jag inte längre, det blir jobbigt när tiden är så kort å sedan går man å saknar varandra resten.. inte kul, bättre att försöka gå vidare ... men vi håller kontakten endå..rings å messar, å jag hoppas att jag fortfarande kan åka med honom i hans mercery i sommar.. haha.. å få lite raggarkultur i motsatts till vikingatiden,,Ler..Tvära hopp ska det vara..

Jag har samtidigt jobbat sedan i lördags nu å idag är jag äntligen ledig en dag och har en del måsten så klart.. men det känns endå lättare nu jag har ledig helg den som kommer å all min vakna tid går inte längre åt att flura å planera på hur och när, var jag ska kunna umgås lite med r.. Utan det här helgen ska jag bara vara är min förhoppning.. i allafall.

ja som sagt det har varit mycket kännslosamt den sista tiden, haft lite surt med x et oxå. vilket heller inte är kul, men det är löst det oxå..

Idag när jag var ute med assar å vinden ven å regnet piskade mig i ansiktet, gick jag med lätta steg i mina rosa gummistövlar å kände mig glad och lycklig.. .. Ja jag är nog lite galen men vad gör väl det, jag tillå med sjöng för mig själv å kände mig ett med regn å vinden..Kände mig fri! och Levande!!.. Å det är så jag vill att mitt liv ska vara . Jag glömmer ibland bort att naturen å elementen får mig att må bra, när jag är instabil är det lätt att glömma såna simpla saker som att gå ner til havet å bara andas.. lite..så känns det mycket lättare..

Missförstå mig rätt, Jag har njutit av den korta tiden tillsammans med R och saknar honom .. Men jag hoppas och önskar att han hittar en kvinnna som har tid och bor närmare än mg, som älskar honom och gör honom lyckligt..Tyvärr var det nog inte jag då, vi har så olika liv och är så upptagna bägge två.. Jag är säker på att han vet att jag finns här som en vän.. om inte så kan an läsa det här ler.. puss r..miss u..

Ledig dag vad göra?! ... haha lurade. jag ska tvätta sedan ta ut maiden då Linda skulle på nån välgörenhets grej med M-L haha, nått Linda inte direkt var så glad över då det inte är hennes grej men hon kommer fixa det galant..
Nej nu ska jag dra av mig kläderna å försöka få lite fason på mig själv oxå.. kanske en fika med några vänner på görla .. vad tycker ni. jo så gör jag nog, så får challe sitta här å snora för sig själv.. haha..

Ha en underbar Onsdag gott folk.. Love u All!!

Njut av moder natur . å se det possetivt ..även regnet å vinden har sina fördelar, regnet som sköljer bort allt gammalt så nytt kan födas, vinden som bär med sig dina tankar ock drömmar..

Kramar

11 dec 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)