valdagen..

I dag är den stora valdagen och många håller nog andan, inte jag .. jag har redan röstat i förtid skönt att ha det gjort å tillskillnad från en del andra så står jag för vad jag röstat på

Rop i komunalvalet det var inte svårt att välja då dom värnar om komunen å inte vill att man ska förstöra hamnen med utbyggnad utan att folk som faktiskt bor här, dvs, jag ex ska få vara med å bestämma. över våran stad..

Sedan tror jag egentligen det inte spelar nån större roll vem som kommer till makten överlag,

Välfärden, vart finns den för dom som inte har pengar det är mera ett tomt ord numera. å jag vet inte om sossarna kommer att kunna ställa allt till rätta heller, ibland känns det som om alla politiker ovsätt vilket parti dom tillhör , skor sig själva.. Men det är bara min åsikt..

Dom med sina stora månadslöner får gärna byta med mig en månad eller 2 å se hur det är för oss vanligt folk, eller för en pensionär som slitit hela sitt liv å sedan när dom blir gamla inte ens får bo med sin man på gruppbendet.. suck.. vansinnigt.

Nåja hela livet handlar  ju om val.. inte bara idag. bara att gå upp å morgonen är ju ett val , sedan ska man välja kläder, mat å vilka man vill umgås med å en jävla massa andra val..

Idag har jag valt att njuta av dagen med simone, roger å fabian.. just nu. det är ett bra val tycker jag..Senare idag ska jag åka upp till linda å umgås med henne å loke, det är oxå ett val jag gör..

Något som jag tycker är konstigt är att folk försöker påverka en om vilka val man ska göra, i valet..Politikerna står å klappar sig på bröstet å säger att man ska rösta på dom om man vill ha .blablabla..å dom flesta pratar ner dom andra partierna.. suck.

Iår gjorde jag ett annat medvetet val, att inte titta så mycket på valtal osv. vilket betyder jag jag inte sett nått alls, om jag velat veta något om nått parti så har jag kollat på nätet vad deras viktigaste frågor är å sett att tyvärr har dom en del frågor som är viktiga, men enligt mig så har man inte direkt nån bra plan på hur det ska genomföras..

men kom ihåg det här är bara min åsikt, å ni andra får ha eran. utan att jag tycker mindre om er för det. Det är ett annat konstigt fenomen som jag såg typ på fb. En del skriver att om du röstar på blabla så tar jag bort dej som  min vän, Ok, det är ditt val, men mitt är att inte försöka påverka å tvinga på andra mina åsikter. Utan alla får tänka själva, så vill du rösta på sd.Gör det jag tar inte det personligt å du är min vän endå..
Med det säger jag inte att jag gillar rasism för det gör jag inte , men inte i någon form, å ogillar oxå mobbing av alla slag, jag tycker i min enfald att alla är lika mycket värda, oavsett hudfärg, språk,religion, och sexuallitet.

Men med det säger jag inte att jag gillar allt dom kanske står för alla gånger. Men där kan jag ju oxå göra ett val, jag väljer mina vänner, men inte deras åsikter och har vi inte samma om allt , ja sånt är livet.. å det gör det lite mera spännande, tänk om vi alla tänke å tyckte likadant, vad trist det skulle bli, ok, lite mindre konflikter å säkert inga krig heller, å det vore en bra sak, men det tror jag att man kan uppnå endå, bara folk verkligen slutade vara så egoistiska å fyrkantiga, å kunde se lite längre å ha lite mera aceptans.

Men som jag sagt hela tiden det här är bara min åsikt, å den står jag för..Å ni får tycka vad ni vill, för jag älskar er alla endå..

Ha en undrbar dag, för den är kvinnan väljer nu att äta något gott å sluta sitta vid datan.. ut i solen en stund..

ha en underbar söndag. å Tänk på att just ditt val är en av orsakerna till hur ditt liv ser ut just nu. så välj med omsorg å eftertanke, tänk ett steg längre ibland, för det försöker jag göra..

Kram från en helt vanlig kärring;)

14 sep 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)