En rätt normal vecka

 

Tisdagen hade jag en vän här på en sittning, eller vän, en kolega är ett bättre uttryck jag vet egentligen inte nånting om henne mer än att hon har barn å vad hon heter typ.. nja hon har hundar oxå,,- Då det var ett tag sedan jag gjorde sånt här så kände jag mig lite ringrostig, men det är som att cyckla det funkade jätte bra ..men måste nog ta tag i dettta ¨öva lite mera å meditera.. suck hur ska man hinna allt?!..Pillan som håller på att ta körkort här bjöd mig på lunch så fick hon se var jag bodde oxå.. tack pernilla pizza är aldrig fel, å gott var det..

Kände i mitten av veckan att jag behöver göra något nytt. Jag behöver oxå ringa mitt jobb å se om jag har något kvar..

Sagt å gjort, Nej det finns inget på avlösningen/ ledsagare just nu.. ok.. vad göra då. Ringer min chef som har hand om pers ass. Nej inget nytt där heller mer än att hon kommer sluta i månadsskiftet.. ok.. uch trött på alla chefs byten..Har medelat ros att jag kan jobba från söndag. denna vecka..

Så lite depp var jag så klart i onsdags å kände att jag ville komma ifrån en stund för att tänka å bara vara ..medelade  på  fb att jag tar ledigt ett tag från verkligeheten, packade en väska å drog  väg. mot enköping typ... Men först till rimbo å hjälpa en kompis handla, prata  å äta lunch, sedan fick jag sällskap av annika i luren sista biten en lång sista bit, haha trodde jag kommit fel men icke jag hittade.. hurra!! vAD JAG ÄR BRA..

Nå ja det var ju en bra vägbeskrivning jag fått å mest raka vägen efter uppsala så det var ju inget konstigt, mera konstigt att jag inte virrade till det som jag brukar göra..

Framme vid femtiden in å bara njuta av tystnaden å att jag var framme.. ät lite å satte på tv efter ett tag för att få lite sällskap, tog fram rocken jag håller på att sy på, satt i soffan å hade det bra..

ser någon i ögonvrån ää inbillning..Men det är det inte, ser det igen blundar å säger " jag vet att du är här.. jag lyssnar om du vill säga något"Mormor fick jag upp inte min utan till personen som bor där jag var.. Hon berättade att hon varit lite överbeskyddande, lite hård men att hon gjorde det av kärlek å för att hon var så orolig att det skulle hända personen något.. Kände en sån stark känsla av kärlek så tårarna började rinna ... så konstigt det kan bli.. Hon var glad att jag var där, personen är ensam och behöver sällskap , (hon brukade oxå sitta å sy därför tror jag att hon visade sig.. hon var nyfiken på vad jag gjorde. tror jag.) Hon brukar vara där å se till personen i fråga.. .. jag tackade för att hon velat prata med mig sedan fortsatte jag att sy en stund hoppade in i duchen å väntade på att min vän skulle komma från jobbet.

.Morgonen började bra med kaffe på sängen.. vilken lyx va..  jag var ensam igen studsade jag omkring lite å dansade å kände mig glader.Försökte dansa fram solen, men lyckades inte riktigt. men det klarnade upp lite i allafall, efter dansen ser jag att en handuk ligger på golvet. men nej det hade den inte gjort innan så jag tar upp den å får ordet mormor i huvudet hon ville bara säga hej tror jag..Åkte in till uppsala å handlade lite gott, gick på apoteket å hämtade ut mina mediciner då jag glömt fylla på dosetten innan jag åkte slarvigt av mig.. men behövde endå hämta nytt.

En Lugn å sköt avslappnad dag. men lax å wookade grönsaker till middag. hmm urgott jag drack t.o.m lite vin till maten gott vin var det oxå.. men efter ett glas är det ju godnatt för mig jag blir såå trötter. därför brukar jag inte dricka vin men vad gör det nån gång ibland det var ju bara att lägga sig å sova en tim unifär.. skönt med en liten vila på kvällskvisten.. Ost, kex å saft till tv efter vilan, sydde några stygn igen..kom i säng rätt sent..runt halv tolv.. Sov som en stock å gick inte upp fören vid 9 tiden idag fredag, Nu var det dax att åka hem inte för att jag ville det utan för jag måste tillbaka till vardagen för att ringa runt lite å fixa jobb..Drack kaffe framför tv. plockade ihop mig å kände mig lite ledsen för att vilan var över..Stannade till på ica maxi å kollade runt lite bland det stora sortimentet, 2 nagelack( verkar ju nödvändigt...Inte) Men hittade en häftig häxhatt med bling som jag inte kunde motstå.. barnslig som jag är..men den var inte dyr..Sedan styrde jag kosan hemmåt..Å min lur började blippra.. irriterande..

Stannade i rimbo så x  fick bjuda mig på kaffe, ville höra hur det var med honom, om han behövde handla eller nått, men nej..han åkte med till centrum för att gå på apoteket b.l.a... Pratade en stund i luren på vägen hem oxå med en vän.. han bara till norrtan så fick jag fråga från carro å jossan om jag ville fika med dom på stan. men tackade nej då jag kände att det var prioritering att ringa å söka jobb.Dom frågade oxå om jag vill åka med på dagskryssning nån dag å visst det gör jag gärna.. roliga ungar dom är..Rinde å lämnade medelande på 2 jobb, bägge ringde tillbaka, vi ska höras mera på måndag, dom ville att jag skulle slänga i väg ett mail med lite ppgifter om mig, men bägge tyckte att jag lät bra å intressant för deras jobb, så håll en tumme, får veta mera på måndag..;)

det var rätt skönt endå att komma hem å packa upp mina saker, messade simone så jag plockade upp henne å handlade lite med henne hon behövde byxor.. fikade hos henne åt sirkuus supergoda citron paj ..mmm det fick bli middagen så gott tack för den.

Natten gick fort å jag han bara vakna så ringde simone  å kollade om jag var uppe, så ja bara slänga på sig kläder så kom hon, roger, fabian å assar.. så mysigt.. fabian är en sån solstråle så det är härligt att se honom, han röjde runt lite bland sina leksaker, min bokhylla å försökte äta upp mina knappar i tröjan. gosingen..När dom åkte tog jag en tur till loppisen på görla för jag kom på att jag lagt undan en elefant som jag glöm hämta, men den fanns kvar, vilken lycka.. det var nog meningen att den skulle hem till mig. nu sitter den i mitt sovrum över grenen med mina smycken..

Mitt x kom hit , sedan kom barnbarnet å linda. så det blev mera mys. detta var en dag med mys på hög nivå verkligen.... En sväng till måne å lånade limpistol, x hjälpte mig att sätta en ljusslinga i öppna spisen så den blir upplyst lite.. jättebra..blev det, Vi fick assar med oss hem oxå då måne skulle på krogen, men jag har ju inget i mot att ha en stor svart lurv i sängen... sover gott då, tyvärr så fäller han massor av hår just nu så min astma är inte glad, jag kan ju inte låta bli att rycka honom lite när vi var ute på morgonkvisten..så håret bara yr då det blåste en del oxå..

Idag är det söndag, det blir en lugn dag, ska bara sätta upp två lådor på väggen å så kommer troligen syster oxå å lånar datan ett tag..

så det var all folks!!

Inga direkta äventyr eller tokerier, utan bara en rätt vanlig vecka hos mig.. i morron får jag mera besked om jobbet , det ser jag fram mot.. nu borra hål i väggen håll en tumme för att det blir bra..

solen strålar å det är nog dax att studsa lte innan borrandet. känner mig glad å full av kärlek till er alla å världen..

Ett leende ger så mycket tänk på det när ni möter folk.. <3

 

26 okt 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)