vecka 32..

Hallå!!

Dagarna bara går å som dom flesta som följer mig på fb har jag inte varit på topp ela tden..

Men men. Resan till gotland gick bra vi hade ungar som var spända så klart båtresan var inte större problem, vi kom fram på em. Till huset å packade upp, kändes så bra men lite besviken på rummet, det var litet å våningsäng suck haha jag vågade i nte sova där;)

Snabb upp plockning, bäddande av sängarna å så iväg till visby för den första marknads promenaden å middag. ärligt väder varmt å skönt, lte för varmt,, kl 19 invigning.. YYYyeeeeyy..flera tusen människor, kommer inte i håg rätta siffran. men musik, sång spex å skratt, skämt å eld. kan ju inte bli bättre. en härlig invigning.. Rosa å leif som inte varit med tidigare blev helt tagna.. så härligt att så vara med å se deras miner hur dom helt hypnotiserade ser på när Tengil spelar, eller koenix.. Haha å elden så häftigt. ungarna var rätt stilla oxå å helt facinerade.. En vacker solnedgång bjöds det oxå på så klart..

En härlig början.. trötta å lite stela gick vi till bilen för hemfärd. sov rätt ovaggade allihop tror jag..Själv slogs jag med flugora i soffan på nedervåningen. vågade inte klättra upp i sängen;) haha.... Rena fluginvationen..

Dgarna flöt in i varandra helt friktionsfritt... Nej men inte värre än det gick att hantera, barnen var inbokade på att lära sig smide, å cirkusskola.

Vi andra strosade runt å hade det bra, handlades gjorde det oxå en hel del för somlig av oss,Det går inte ens att beskriva hur det är där under denna specifika vecka, den är magisk,.. en sån stillhet i själen får man fast det är liv å rörelse i varenda vrå..

På en stor gräsplätt stod det matstånd uppställda, där man kunde få allt från strömmimg, till pulld pork, vildsvin mm allt man kan önska.. å inget starkare att dricka än kaffe, te å vatten. kanske en å annan läsk oxå..

Forum vulgaris heter platsen där det var framträdande nästan hela dagarna, så om man vilade, eller satt å åt fick man lite musik eller lite spex gratis underhållning..

Man kunde så klart oxå gå på större konserter , själv gick jag på torsdagskvällen på bergatroll med koenix, en gammal saga från sweitch?! nå ja deras gammla musik kommer från dom djupa skogarna å dalarna

Det är rätt häftigt, trummor, säckpipor, flöjt .. å härlig energi, det går bara att sitta still.

Sagan var underhållande å trollband en verkligen, den spelades i st katarinas kyrkoruin. så underbart läckert..

Sedan ick vi till kapittelgården där det bjöds på mera musik,, å så tog vi en alkoolfri mjöd, så gott lite väl sött för min smak, men om det bara finns det å flädersaft att välja på är valet inte så svårt.. är ingen fan av flädersaft..

Onsdagen var en kul dag inte.. började med att jag spydde å blev liggande i sängen hela dagen, medans dom andra åkte å badade å plockade stenar eller vad folket gjorde, själv sov jag större delen, men när dom kom hem så var jag redo för trixarna i  nordegravar ville jag inte missa..

Sagt å gjort efter en bit vattenmelon å lite yogurt i magen åkte vi in till visby, jag, rosa, leif å måne som kommet hem en sväng för att ämta mig å byta kläder..

Väntan blir läng.. finns folk som satt i nordegravar redan på morgonen för att få bra platser..aha.

Loke nyberg hade frågestund under lokebron kl 19 .. jag å rosa satt på filt vid nordegravar å läste å pratade.. sedan om dom andra å gjorde oss sällskap.. haha. vid typ 8 tiden var det som om hmmlen öppnat sig.. ;)

Haha upp med paraplyer, men vad hjälper det när iltarna blir dyblöta.. hälften av folket gav upp en halvtimme senare. vet ni ur tunga linne kläderna blir när det dryper om dom.. nej du en dränkt katt är inget mot vad vi var. ..

Mot bilarna det gick inte fort.. av med kläderna så vi åkte hem i underkläder. men vad 17 nöden har ingen lag..Undertiden slutade det regna, så vi hem böt kläder å in igen.. kom in till 22 när det var dax att börja för trixarna.. dom ställde inte in fast allt var blött, tuffa killar!!, det började dugga efter en stund så linda å måne gav upp å åkte hem med leffe, loke, å oliver.. jag å rosa stannade kvar, så gjorde anne å 2 av hennes oxå.

Vilken eld show, trotts blöta å några misstag så genomförde dom här killarna den endå.. unika killar verkligen.. så fantastiska så man glömde bort att det duggade å man var blöt igen.. all ära till er!!

Dessutom gör dom det gratis för dom vill.hela veckan gick i magins tecken å den är omtumlande, jag var inte direkt på topp men ångrar inte en sekund att jag var där.

vi han med en sväng till galgbacken oxå, i månsken. det är ett måste.

En lustig historia, efter en vacker solnedgång på stranden i visby, med fullmåne, åkte vi till galgbacken på vägen hem, där man parkerar bilen finns stena som markerar att man inte får köra längre, jag klappade den ena spontant å sa hej. sedan mådde jag så bra gick runt på muren njöt å svängde med kjolen, kände mig som en ung flicka.. kanske var nån i mig eller så vet inte märklig känsla i allafall, jag var den som gick därifrån sist. Bad om att få en liten gåva att ta med med mig, fick se en lten sten som glimmar till den får jag;) plockar 2 blommor å ger tillbaka som en gåva..

Känner mig lätt å fnissig när jag går tillbaka till bilen, leif sa redan tidigare att han tyckte det var obehagligt där.. förstår inte vad han menar;)

Ok första gånegn jag var där fick jag ångest å mådde dåligt fick upp massor, men inte den här gången..

När jag kommer till bilen frågar rosa å simone om jag tagit med något, nej en liten sten bara.. som jag fick.. ok.

Hemma äter lite å sedan dax att sova..jag somnar som en stock.. men vaknar av ett brak, då fönstret flyger upp å det blåser 7 jävlar...hahaha.. leffe flyger upp å stänger fönstret.. jag somnar om å drömmer, något jag inte gör ofta, men det är en bra dröm, den handlade om dennis..

Morgonen kommer å rosa, simone å leif " gnäller" om att dom sovit skitdåligt å rosa å simone är på mig å frågar igen om jag är säker på att jag inte fått med nått hem, att jag bett dom stanna kvar.. suck det hade jag ju glömt i min glada ärliga sinnestämmning.. opps!!

ber alla som kommit med att återvända till galgbacken när vi åkerförbi där på väg mot båten på söndagsmorron..
Båtresan var rätt skön å avslappnad, men det är med sorg å saknad jag åker från denna förtrollande ö..

drog bara ett kort när jag var där.  det blev Örnen...

"När örnen kommer betyder det att man är konektad med änglarnas rike, med deras jälp å med guiderna kan man sväva över livet för att se det större perspektivet..

den hjäper oxå till så man gör sina val med integretet.Att man inte ska bli för fångad av dom små å oviktiga sakerna i livet. , Att den andliga är den riktiga världen och den fysiska drömmvärlden.

det är oxå ett tecken på att det är dax att be, en stunds medveten kontakt med det gudomliga...

Kom i håg att man alltid är skyddad oc vägledd av den gudomliga anden som uppenbarar sig i form av en örn"

kommer inte riktigt i håg när jag drog eller så, men vet att jag inte hade någon specifik fråga i allafall utan bara drog för veckan.. typ.

Nått jag måste nämna är oxå att jag köpte 2 ringar.. hittade dom på olika ställen å när jag såg den första, drogs min hand till den å jag bara den ska jag ha.. ett varg huvud..?! nästa var samma dag men en bra stund senare, den fanns bara en av å den måste jag ha.. en spindel.. mycket djur den dagen då hjag oxå köpte ett smycke med en drake på en sten... å dagen inna köpte jag ett träd.. symbolik?! kanske. jag är ju ett med allt..

Kollade upp vad varg står för:"praktisera din egen visdom. Din gåva är att praktisera medicinhjulets visdom.

vargens visdom är enkel, det du ger ut får du tillbaka..Ger du rädsla, får du rädsla.osv.. det gäller att vara vis å ge till världen det du vill ha tillbaka" mycket nedkortat...

spindel; ( jag som förövrigt avskyr dessa varelser)"du tjänar på att ta det lugnt just nu.Ha tålamod och avvakta en tid,a hand om dej själv / ditt hem. Din gåva är att ha ett lugn å lyckligt hem.."

Det ser jag fram mot,, nå ja så är det så klart jag har sedan jag kommit hem inte mått bra alls varken fysiskt eller själsligt..

Men idag efter en jobbig natt igen tog jag mig i kragen å gick ner å satte mig vid havet, njöt av luften, solen å måsarnas skrik.. på vägen hem tog jag det lugn å kände på några träd något jag inte gjort på lång tid, kände redan vid havet att livslusten börjar återvända.

Sorg ja för att jag förlorade några dagar på gotland, å för att det är ett helt år kvar till nästa gång, men oxå fr att jag har en bit av mig på denna magiska ö,, kandke tidigare liv vad vet jag men det känns så hemma..tillåmed när jag provade stupstocken.. uch ett mindre trevligt minne gjorde sig påmint då..

Nu är det nog med " tycksyndommigsjälv"! nu tar vi tag i livet å vardagen igen. satte på mig mitt draksmycke idag för att få lite av drakens styrka..

nu är ju det en bättre dag som n i nog förstår jag har hämtat kraft i naturen, i musiken å nu orkade jag skriva det här..;)

Men nu ska jag försöka få något i magen oxå.. håll tummen. så ses vi när gudinnan vill.

Livet är ju en bergådalbana med upp å ned gångar, just nu känner jag hur det lutar uppåt igen brant!!

lev livet å må bra. å ge det ni vill ha tillbaka, jag tänker idag sprida leenden å kärlek,,,kramar

 

15 aug 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)