veckan som gått.

Då jag är lite senil kommer jag inte ihåg allt jag gjort under veckan, men det jag kommer ihåg kan jag dela..:)

Tisadgs var jag å sydde hos linda, jag å simone,, jag har inte direkt nått att sy utan hjälpte mera til på tjejernas kläder.. men trevligt med lite sällskap, jag var oxå en sväng till dokt.. inget nytt under solen.. Har börjt med cortison å känner mig fetare än nonsing.. ja men vad gör man..

i onsdags umgicks jag med leif, å loke så klart, varit en rätt bra dag. i Torsdag var jag å fikade med en ny kompis på det nya kaffe huset som invigdes på stan, trevlig å vi tog en promenad längs ån,  sedan var det dax för mifg att ta kimera då sandrin ringde , hon hade försovit sig å då jag ändå var i närheten så visst gick jag ut med henne, då hade jag redan lämnat av min kompis vid hans bil..

eftermiddagen var jag med loke han skulle vara här en stund medans linda skule iäg, men han ville inte hem sedan så han stannade några timmar till, vi fixade fotbad, kollade barnprogram å mysade i soffan. han är så kul, å vilken humor han har så härliga att vara med honom..

Kvällen blev sen då jag fastnade på nätet å chattade med en revlig person.. riktigt kul var det,

fredagen var i väg till simone för att gå ut med assar, sedan mötte jag upp loke för att gå till parken då linda skulle till ds..

12 blev vi hämtade av g. då var det dax att åka till jourens lopis för att bära ut möbler.. som tur var hade en av kvinnorna med sin son som var i samma ålder, vilken tur, han å loke fann varandra direkt så dom satt i loppishuset å lekte medans vi andra fixade det vi skulle,

Ät middag på knuten då maggan bjöd, det tackar vi för. trevligt gäng, jag, gugge, lena, marita å maggan.. efter maten åkte jag hem för att upptäcka att om en 45 min skulle jag träffa loke å linda för bio.
Draktränaren 2.. så himla b ra .. hände  saker hela tiden lite sorglig men oxå lite kul.. Den eviga kampen mellan gott å ont..

Lite ledsen blev loke å han ade gråtit lite när dom åkte hem. så nu vill vi se mera drakar;) är ju barnsligt förtjust i såna filmer, eller barnfilmer överhuvudtaget..

Kan ju inte direkt säga att jag fått mycket sömn den här vecka, varmt, å fryser om vart annat. men det är ju bara bita i hop..

Idag lördag har jag varit på loppisen en sväng hittade lite roliga saker som jag lämnade av hos simone efter jag varit å firat nina en sväng med ellan.. Grattis nina. 50 år, mest folk jag inte kände men trevligt, vi blev inte kvar så länge, sedan till parken, ellan kulle passa kims barn så det passade bra att vara där nere , tog med oss linda, loke oxå. så vi var några stycken.

Linda, simone passade på att sy lite på sina kläder medans vi var där, så fint väder masor av folk till å från.. Nu är kl 20 ca å nu njuter jag av att vara hemma, l kom nyss då han ska med i morron till svanberga..

En Härlig dag på vikingabyn i full mundering, Träffade, mamma, sten, ellan med pontus å 2 barnbarn.. njöt mest av att vara där, satt en stund å doppade fötterna i erken tillsammans med nina som jag oxå stöttepå., tillsammans med keke..

Blev lite foton tagna både av oss själv men vi blev oxå fotade av vilt främmande folk, dom trodde nog vi jobbade där, Det vanliga, bakade bröd, fikade å bara njöt av platsen å samvaron, Loke med morfar såg vi bara korta skyntar av dom försvann fort, dom skjöt långbåge, å lite annat

Vi åkte med till linda där vi blev avsläppta måne å linda skulle lämna loke sedan åka å bada. själv blev jag upplockad av jonas å sandrin som körde oss till nysättra, där jag hämtade en bil. så nu har jag fått låna en bmw av en underbart snäll kvinna..

Å det känns så bra att inte vara beroende av andra..

Idag måndag, har jag varit ute med meran, passade på att socielträna henne lite, tog en promenad längs ån i lite sånt.. det gick bra så länge ingen annan hund skällde på henne, för då svarade hon så klart..

Snabb träffat en vän som skulle till fk, sovit lite middag å inte gjort så myckt idag..

Älskar Livet, solen skiner så det är hett som 17 å är just nu så tacksam för min kalla lägenhet.. fick sätta på mig joggingbyxor nyss. fryser..

Ha en underbar kväll å vecka så ses vi snart..

Må Gudinnan omsluta er med kärlek så ni kan sprida den vidare,,/ siv

7 jul 2014

Välkommen

Välkommen till www.hagazuz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)